Dana Roba, sechele șocante după ce a fost căsăpită cu ciocanul. Și-a pierdut pe viață 2 simțuri vitale: „Am rămas fără...”

Ultima actualizare:

Dana Roba face noi mărturisiri despre evoluția stării sale de sănătate. Femeia a fost astăzi la primul consult neurochirurgical, însă veștile pe care medicii i le-au oferit nu au fost printre cele mai fericite. Descoperă din rândurile de mai jos sechelele cu care aceasta a rămas pe viață. 

Dana Roba a rămas cu sechele pe viață
Dana Roba a rămas cu sechele pe viață

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Dana Roba era căsăpită cu bătaia de nimeni-altul decât soțul și tatăl copiilor ei - Daniel Balaciu, care ar fi atacat-o în somn și i-a aplicat mai multe ciocane în cap. Femeia și-a revenit miraculos și acum încearcă să se vindece, urmând o perioadă pe care o va petrece pe holurile spitalelor. 

Dana Roba: „Am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții”

Recent, pe contul personal de Facebook, Dana Roba a postat un nou mesaj prin care și-a anunțat fanii de faptul că astăzi i s-a efectuat primul control neurochirurgical. Din păcate, fosta iubită a lui Nicolae Guță va fi nevoită să trăiască pentru tot restul vieții fără gust și fără miros. 

„Astăzi am fost la primul control neurochirurgical. Cu bucurie în inimă îi mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viață, iar cu părere de rău vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindeca, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie.

Partea stânga a capului îmi este amorțită…

Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România și să mă opereze cât de curând, împreuna cu Isus💖

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine și mi-a dat viață. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele.”, a fost mesajul postat de Dana Roba, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net