Dana Roba povestește cel mai șocant episod cu soțul bătăuș: „Am auzit o voce la urechea dreaptă care mi-a zis să deschid Biblia”

Ultima actualizare:

A trecut mai bine de o lună și o săptămână de când Dana Roba a fost bătută cu bestialitate chiar de către soțul ei. În urma loviturilor pe care le-a primit, make-up artistul a ajuns, la acea vreme, în spital, în stare gravă. Din fericire, medicii au reușit să-i salveze viața. Recent, aceasta a povestit o întâmplare cutremurătoare pe care a trăit-o după un moment mai puțin plăcut, petrecut în urmă cu luni bune, cu cel care încă îi este soț.  

Dana Roba a povestit că i-a vorbit Dumnezeu. Foto: Click.
Dana Roba a povestit că i-a vorbit Dumnezeu. Foto: Click.

Anul acesta prin ianuarie-februarie am fost la Împărtășanie, am venit acasă și a început să se certe cu mine (soțul n.r.) din chestii de nimic. Am început să plâng, am intrat în cameră și am început să mă rog și am spus: <Doamne, nu mai vreau să stau în familia asta. Ori mă iei de aicea ori nu mă iei, dar trebuie să faci ceva. Cu mine încheie acest capitol și începe altul pentru că eu nu mai pot ca omul ăsta să mă înjure pe mine, eu să lucrez, eu să-l susțin cu bani, eu să muncesc pentru copiii mei. El stă acasă toată ziua, nu face nimic, nu dă cu un aspirator și el să mă înjure pe mine. Nu mai pot Doamne!> Plângeam!", își amintește make-up artistul. 

Dana Roba: „Am auzit o voce la urechea dreaptă care mi-a zis să deschid Biblia”

Dana Roba a povestit ce s-a întâmplat în timp ce se ruga. „În momentul în care mă rugam, am auzit o voce la urechea dreaptă: <Deschide Biblia la Ezechel 14:8. Îmi voi întoarce fața împotriva omului ăstuia, îi voi face un semn și de pomină și îl voi nimici cu desăvârșire din mijlocul poporului meu și veți știi că eu sunt Domnul. Amin!>. Vreau să vă spun că toată pielea s-a zbârlit pe mine în momentul ăla. Voiam să nu cred, voiam să cred, eram sută la sută că era vocea Duhului Sfânt dar totuși mi se părea foarte dur și foarte greu. Nu am știut că există un verset atât de dur în Biblie, chiar dacă o citisem, nu-l întâlnisem niciodată. Am zis: <Doamne Dumnezeule, cât de dur ești Doamne>", a mai spus ea.

Ce i-a spus tatăl make-up artistului

După această întâmplare, Dana Roba și-a sunat tatăl și i-a povestit ce i s-a întâmplat, iar acesta a încurajat-o să creadă în vorbele pe care le-a auzit. „L-am sunat pe tatăl meu, îmi este martor că l-am sunat imediat după ce s-a terminat rugăciunea, și i-am zis: <tati, uite ce mi s-a întâmplat și m-am rugat și uite ce mi-a vorbit Dumnezeu și i-am zis versetul>. Și a spus: <Dana, urmărește că asta este de la Duhul Sfânt și să-l crezi pe cuvânt, că aici nu ți-a prorocit un om care mai poate să vorbească și să mai pună și de la el, aici ți-a vorbit direct Dumnezeu, gură către gură. Tu să crezi pe cuvânt ce ți-a spus Dumnezeu, căci El nu greșește niciodată>, a povestit make-up artistul.

Dana Roba a căpătat o putere imensă datorită vorbelor părintelui său

Ea a mărturisit că vorbele tatălui său i-au dat o putere imensă să creadă în cele întâmplate, dar a povestit și prin ce a trecut în ziua ultimului eveniment pe care l-a petrecut alături de soțul său. „Am crezut pe cuvânt, cuvintele tatălui meu mi-au dat o putere imensă să cred în ce am văzut în Biblie. Și vreau să vă spun că de la versetul acela, duhurile au început și mai cu putere spre mine. Când am fost la nunta aceea în martie, ultimul nostru eveniment împreună, când l-am văzut că nici un mulțumesc pentru costumul pe care i l-am cumpărat cu 1050 de euro nu mi-a spus sau <mulțumesc, ești o femeie specială>, sau să zică <cât de frumoasă ești în rochia asta, ești o superbă>, el era nervos când am ajuns acasă, toată ziua eu lucrasem, eram ruptă de obosită, de abia gâfâiam, nu mâncasem nimic, el a zis: <hai o dată>, era nervos că de ce venise negresa la mine acasă să-mi facă părul, să mi-l împletească, să-mi pună baticul pe cap. Era nevos tot el, tot la el se uita în orglindă, era plin de el și nervos ca și cum eram de vină că de ce am muncit în ziua aceea", a mai adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net