Dana Roba, terorizată din pușcărie de soțul bătăuș: „Eu cred că el a înnebunit”

#Exclusiv Click!

Dana Roba a fost snopită în bătaie, în urmă cu câteva săptămâni, de către Daniel Balaciu, bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe! După cele petrecute, bărbatul a ajuns după gratii, iar șatena a fost transportată atunci de urgență la spital, pentru a fi operată pe creier. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că în fiecare miercuri, primește apeluri cu număr necunoscut, din pușcărie, de la bărbatul care a desfigurat-o cu bătaia.

Dana Roba este terorizată de bărbatul care a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge! Contactată de Click!, aceasta ne-a povestit mai multe:

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat, Dana Roba, pentru Click!

Dana Roba, o învingătoare

Șatena ne-a mai spus că lucurile s-au mai liniștit în mintea și în sufletul său în ultima perioadă:

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec. Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat. Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții. Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”, ne-a mai spus Dana.

Întâlnire urgentă

Dana Roba ne-a mai mărturisit că, în perioada următoare, o să existe o întâlnire oficială între ea și Daniel Balaciu, bărbatul care a snopit-o în bătaie până a lăsat-o într-o baltă de sânge:

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului. Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a mărturisit aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net