Dana Roba, anunț bombă! Cu cine a premeditat soțul să o ucidă: „S-au găsit mesaje în telefonul lui”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Noi amănunte picante ies la iveală în cazul Danei Roba (31 de ani) – Daniel Balaciu! Șatena a mărturisit pentru Click! că a aflat, pe surse, că în urma expertizei făcute de către reprezentanții instanței s-a ajuns la concluzia că bărbatul cu care era măritată de șapte ani a vrut să o omoare și să îi ia banii împreună cu fratele său.

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a văzut moartea cu ochii deschiși și asta din cauză că bărbatul cu care este încă măritată și cu care are două fetițe, într-un moment de furie, a venit în camera sa și a bătut-o cu bestialitate cu opt ciocane în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Se pare că totul era premeditat de bărbat și de fratele acestuia pentru a o ucide, spune ea. Contactată de Click!, aceasta ne-a oferit mai multe detalii.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telelefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba.

Donează mobila

Dana ne-a mai dezvăluit că toată mobila din acea cameră unde s-a întâmplat tragedia urmează să ajungă în posesia unor persoane străine:

„Astăzi o să vină mai multe persoane să ia mobila din dormitorul macabru. Am donat-o unor persoane necunoscute iar draperiile o să le ia altă persoană, nu o cunosc personal. Așa că mâine mă duc să văd de pat aici, în cameră.

O să schimb totul și o să fac frumos. O să chem un pastor după aici, să citească, dar nu știu câtă nevoie este pentru că în această casă este Hristos și El are grijă de tot”, ne-a spus Dana Roba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
Cornelia Rednic a ieșit de dimineață în parc să facă sport și mișcare
image
actualitate.net
image
actualitate.net