Fostul soț al Danei Roba, violent cu femeia care i-a dat viață: „I-a zis că...”. Declarațiile care te vor cutremura

Cazul Danei Roba trezește și acum fiori pe șira spinării. În urmă cu aproximativ două luni, fosta iubită a lui Nicolae Guță s-a aflat la granița dintre viață și moarte, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, i-a aplicat o bătaie cruntă. Acum, după ce și-a revenit, make-up artistul își amintește de primul semn care i-a arătat că trebuia să-l părăsească pe agresor: violența lui asupra femeii care i-a dat viață. 

Daniel Balaciu, violent cu mama lui / foto: Click!
Daniel Balaciu, violent cu mama lui / foto: Click!

Recent, Dana Roba a cutremurat cu declarațiile sale. Se pare că Daniel Balaciu nu a fost violent doar cu ea, ci și cu mama sa, femeia care l-a crescut. Descoperă mai jos mărturisirea controversată a Danei Roba. 

„Daniel avea un comportament agresiv față de mama lui”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Dana Roba a mărturisit că Daniel Balaciu era extrem de violent cu mama lui. Vedeta și-a adus aminte de un episod dureros, în care călăul și-a înjurat mama și a amenințat-o cu moartea. 

„În primul și primul rând, când este prietena iubitului ei, când aude că o înjură pe maică-sa, să plece, că îi vine și ei rândul. Eu nu am crezut că îmi vine și mie rândul și mi-a venit rândul la omor, mai rău decât la mama lui.

Daniel avea un comportament agresiv față de mama lui, o înjura foarte dur, o dată chiar rupsese o măsuță a fetițelor din plastic și i-a zis că o omoară. N-am crezut că o să îmi vină și mie rândul niciodată și mi-a venit rândul. Deci, trebuie să pleci. Când te-a înjurat prima dată, ai plecat. Te-ai dus, poate să aibă ochi de aur și bani din diamante.”, a dezvăluit Dana Roba, potrivit WOWbiz.ro

Dana Roba: „Cu siguranță Dumnezeu nu mă va lăsa să mor!”

Dana Roba a revenit la activitățile normale / foto: Click!
Dana Roba a revenit la activitățile normale / foto: Click!

Viața femeii a atârnat de o fărâmă de speranță, după ce bărbatul pe care l-a iubit a decis să o distrugă în bătaie, aplicându-i mai multe lovituri de ciocan. 

În ciuda faptului că medicii nu-i mai dădeau șanse de supraviețuire, o minune dumnezeiască a salvat-o pe Dana Roba. Din fericire, deși încă mai are mult de recuperat, ea a reușit să revină la o dragoste mai veche: munca. 

„O să înfloresc și o să mă vindec mai repede. Abia aștept. Pe mine faptul că stau acasă mă termină psihic. Eu nu pot să stau acasă, nu sunt făcută să stau.

Sunt făcută doar să muncesc. Îmi place munca, îmi place să mă duc la lucru, eu ador! Nu fac asta numai pentru bani, ci pentru bucuria femeilor care îmi calcă pragul pentru că la mine vin femei care au tot felul de cicatrici pe față, tot felul de defecte și când pleacă de la mine sunt impecabile. Normal că mă adoră și mă iubesc. Eu nu m-am așteptat să se roage atâția oameni pentru mine. 

Acum sunt bine, mai merg în mall și nu m-am așteptat ca oamenii să mă oprească și să îmi spună cum s-au rugat toți oamenii pentru mine, și femei și bărbați. Chiar dacă la biserica unde eu făceam parte nu s-a făcut nici măcar un Tatăl Nostru, celelalte biserici s-au rugat cu atâtea lacrimi și cu atâta credință în Dumnezeu. Cu siguranță Dumnezeu nu mă va lăsa să mor. Credința, chiar și cât un bob de muștar, mută munții", a dezvăluit Dana Roba, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net