Totul despre începutul relației dintre Dana Roba și actualul partener! Tânărul rupe tăcerea: „M-am reîndrăgostit de ea”

Dana Roba (31 de ani) iubește din nou după ce, în urmă cu două luni, a fost bătută cu bestialitate de către Daniel Balaciu, bărbatul cu care încă este căsătorită. În timp ce acesta de află după gratii, și își plânge suferința, se pare că pentru șatenă a răsărit soarele pe strada sa. Asta pentru că femeia și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat pe care îl cunoștea de mai mulți ani.

Dana Roba iubește din nou și are planuri serioase cu actualul partener de viață, după ce va divorțeze de bărbatul care a măcelărit-o. Pentru că mulți au spus că șatena l-ar fi tradus pe soțul său, în timpul mariajului, cu un bărbat misterios, Beniamin (36 de ani) alias Beny, tânărul care se pare că este mai îndrăgostit ca niciodată de Dana Roba și o răsfață doar cu flori și ieșiri în oraș, a dorit să lămurească totul.

„M-am reîndrăgostit de ea”

„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună, pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare. Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase să o văd măcar o dată…când am văzut-o, m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alături de ea, și că orice ar fi voi lupta pentru ea. Te iubesc, Dănuța mea”, a scris Beny pe contul său de Facebook.

Clipe de groază

Dana Roba a ajuns de urgență pe masa de operație, în urmă cu două luni, după ce soțul său, cu care este căsătorită de șapte ani, și cu care are două fetițe, i-a dat opt ciocane în cap și a bătut-o cu bestialitate, până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

După cele întâmplate, Daniel Balaciu a ajuns după gratii, iar Dana Roba își revine ușor – ușor, mai ales că, în urmă cu două săptămâni, a început să și muncească...să își fardeze din nou clientele pentru evenimentele speciale din viața lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net