Dana Roba, dezvăluiri emoționante despre relația cu noul iubit. Ce a făcut Beni pentru ea, după ce a fost externată

După calvarul prin care a trecut, Dana Roba (31 de) consideră că Dumnezeu i-a oferit o șansă la viață. După ce aproape a fost omorâtă de către soțul și tatăl copiilor ei, bruneta a reușit să se agațe de un fir de viață. Alături i-a fost familia dar și Beni, actualul ei iubit, care s-a îngrijit de bunăstarea ei. 

image

Recent, printr-o postare în social media, Dana Roba a enumerat toate sacrificiile pe care Beniamin le-a făcut pentru ea, încă din momentul în care s-a trezit din comă. 

Dana Roba: „Beni este un bărbat pocăit, și cu frică de Dumnezeu”

Bărbatul i-a fost aproape Danei în cele mai inimaginabile momente pline de dureri. Beni a crezut că o va pierde, însă și-a pus speranța în Dumnezeu. A susținut-o, a hrănit-o și a ajutat-o să își vindece rănile, 

„Beni a venit la spital cu un buchet de trandafiri roșii, cu durere îîn suflet a crezut că mă va vedea pentru ultima dată… dar în prima zi când a venit, mi-a spus: promit că voi fi alături de tine, orice se întâmplă…dacă te vei face bine, nimic nu mă va putea face să nu te mai caut.

Dumnezeu a scris VIAȚĂ în dreptul meu, iar Beni a fost ca un înger pe care Dumnezeu l-a folosit să aibă grija de mine. În zilele când eram singură și nu puteam deschide nici măcar o sticlă de apă, el venea și îmi dădea să mănânc, apoi îmi învățase și tratamentul pe care îl iau pentru operația de la cap.

A fost cu mine la toate controalele neurologice și la terapia pentru mâini. Mereu mă aștepta, atât cât aveam nevoie. Beni este un bărbat pocăit și cu frică de Dumnezeu, s-a rugat pentru sănătatea mea la fel ca și voi. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru mine🙏🏻 DUMNEZEU V-A ASCULTAT RUGĂCIUNEA .”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0864056261 jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net