Cum arăta Dana Roba înainte să se pocăiască. S-a schimbat total de când a luat calea bisericii

Cum arăta Dana Roba înainte să se pocăiască? Ei bine, de când a decis să ia calea bisericii, makeup artista s-a schimbat total! Se spune că pacea sufletească și liniștea se reflectă pe chip, iar acest lucru este total adevărat în cazul Danei, care se vede că este în armonie cu ea și cu Dumnezeu.

Scandalul dintre Dana Roba și Nicolae Guță a ținut mult timp. Pe când apărea atunci la televizor, Dana era recunoscută pentru stilul său nonconformist. Își schimba des nuanța părului și încerca un stil care o făcea să iasă în evidență: purta haine sumare, sexy, uneori chiar vulgare, bijuterii supradimensionate și se machia extrem de mult. Acum, după câțiva ani după ce s-a pocăit, makeup artista este extrem de schimbată. Pe lângă faptul că și-a rafinat tehnicile de makeup și reușește cu brio de fiecare dată să își scoată trăsăturile în evidență, aceasta a adoptat și un stil vestimentar elegant, prin care nu lasă nimic la vedere. Cu siguranță acest stil fin o avantajează foarte mult, iar de la decizia care i-a schimbat viața, makeup artista a ajuns să radieze pur și simplu!

Cum a decis Dana Roba să se pocăiască

Acest moment a fost crucial în viața ei și i-a schimbat perspectiva asupra vieții. Totul a pornit după ce și-a pierdut mama, simțindu-se foarte vinovată așa cum a declarat în emisiunea lui Dan Capatos în urmă cu câțiva ani. 

Aceasta spunea că regretă stilul de viață pe care l-a avut, pornind de la relația cu Nicolae Guță, la nopțile prin cluburi sau videoclipurile muzicae în care a apărut. Aceasta s-a pocăit după ce mama sa a murit de cancer în urmă cu aproximativ 10 ani. Aceasta a murit după ce o femeie i-a prevestit că va trece în neființă și că salvarea sa este ca copiii ei să se pocăiască. Totuși, Dana s-a pocăit abia după deces și consideră că Dumnezeu a iertat-o de păcate. 

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ‘De astăzi mă pocăiesc’. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani”, declara în urmă cu câțiva ani Dana Roba la Antena Stars.

„Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ‘Dana, ți-am iertat toate păcatele’. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a mai adăugat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net