De ce nu s-a prezentat soțul Danei Roba în sala de judecată. Cei doi urmau să se vadă față în față: „Aveam emoții mari”

Întreaga țară a rămas înmărmurită de tragedia prin care a trecut Dana Roba. Make-up artistul a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată cu bestialitate de propriul ei soț, care a lovit-o cu ciocanul, în timp ce dormea. Cei doi urmau să se vadă astăzi în sala de judecată, pentru prima oară de la acest incident tulburător, însă bărbatul nu a putut să ajungă în fața judecătorilor.

Dana Roba trebuia să se vadă cu soțul ei în sala de judecată
Dana Roba trebuia să se vadă cu soțul ei în sala de judecată

Există momente în care ni se pune în față un caz de o cruzime atât de tulburătoare, încât ne întrebăm ce fel de om se poate gândi la asemenea fapt, iar apoi să le pună și în aplicare. Un astfel de caz a fost cel al Danei Roba, care doar printr-o minune a reușit să mai scape cu viață după rănile suferite. Întreaga țară a rămas înmărmurită de tragedia prin care a trecut Dana Roba, care a fost mutilată în propriul ei pat.

Make-up artistul a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată cu bestialitate de propriul ei soț, care a lovit-o cu ciocanul, în timp ce femeia dormea. Cei doi urmau să se vadă astăzi în sala de judecată, pentru prima oară de la acest incident tulburător, însă bărbatul nu a putut să ajungă în fața judecătorilor, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News.

Daniel Balaciu va fi supus unei expertize psihiatrice

Cu toate acestea, soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, nu s-a putut prezenta în sala de judecată, deoarece el urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Vedeta a mai spus că s-a simțit mult mai liniștită odată ce a aflat că nu va fi nevoită să dea ochii cu soțul ei.

„Nu, din păcate sau din fericire pentru mine nu m-am întâlnit, pentru că am înțeles că este supus unei expertize psihiatrice la București. Eu știam că vin să mă confrunt cu el, aveam niște emoții foarte mari, bineînțeles că m-am eliberat de emoții în momentul în care mi s-a spus că nu va trebui să mă întâlnesc cu el”, a declarat Dana Roba, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net