Breaking News! Evgheni Prigojin ar fi fost ucis! Avionul în care se afla fondatorul Wagner s-a prăbușit în Rusia

Evgheni Prigojin, liderul grupului Wagner, ar fi murit în urmă cu scurt timp, potrivit agenției de presă ruse, Tass! „Bucătarul lui Putin” se afla la bordul unui avion privat care tocmai s-a prăbușit, la nord de Moscova! Se pare că Prigojin se numără printre victimele accidentului aviatic!

Toți cei de l-a bord au murit în urma părbușirii avionului / foto: Twitter/Visegrad23
Toți cei de l-a bord au murit în urma părbușirii avionului / foto: Twitter/Visegrad23

Liderul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, care a intrat în atenția întregii lumi datorită cruzimii mercenarilor săi în timpul luptelor din Ucraina, cât și, ceva mai recent, pentru tentativa eșuată de lovitură de stat în Rusia, ar fi murit în urmă cu scurt timp! Chiar și agenția de presă rusă Tass ar fi confirmat moartea acestuia, în urma unui accident aviatic la nord de Moscova! „Bucătarul lui Putin” se afla printre cei 10 pasageri ai avionului privat, iar potrivit primelor informații, toți cei de la bord și-au pierdut viața.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, la bordul avionului se afla și Dmitri Utkin, cel mai de încredere om al lui Prigojin. În urmă cu doar 2 luni, grupul de mercenari Wagner au lansat o tentativă de lovitură de stat în Rusia, după ce discursurile lui Evgheni Prigojin deveniseră tot mai virulente, împotriva politcienilor de la Moscova, pe care îi acuza de corupție și de mersul prost al războiului din Ucraina.

Toți cei 10 pasageri de la bordul avionului ar fi murit

Potrivit informațiilor din Rusia, Evgheni Prigojin se afla pe lista de pasageri a avionului privat. Acesta s-a prăbușit la nord de Moscova, iar toți cei 10 pasageri, printre care și 3 membri ai echipajului, au decedat pe loc. Autoritățile deja au început o anchetă, însă, trebuie menționat că încă nu a fost confirmat oficial că Prigojin se afla la bord, doar că „o persoană cu numele său era pe lista pasagerilor”, spune Rosaviatsiya, Agenția Federală de Transport a Rusiei.

După lovitura de stat pe care grupul Wagner a încercat-o în această vară, Evgheni Prigojin fusese exilat în Belarus. La acea vreme, președintele Vladimir Putin îl descrie pe liderul Wagner, fosta sa mână dreaptă, drept „un trădător”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
image
actualitate.net
image
actualitate.net