Românca Romina Gingașu, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Ce a atras atenția

Ultima actualizare:

Românca Romina Gingașu în vârstă de 31 de ani și-a apariția la Festivalul de Film de la Veneția la brațul soțului ei cu 46 de ani mai în vârstă. Piero Ferrari în vârstă de 77 de ani este unul dintre proprietarii Ferrari care are o avere de aproximativ 6,5 miliarde de euro. Românca a făcut senzație cu ținuta sa, dar mai ales cu colierul, a cărui valoare este estimată de cunoscători la peste un milion de euro. 

Foto: Instagram/Romina Gingașu
Foto: Instagram/Romina Gingașu

Romina Gingașu și Piero Ferrari au luat parte la premiera filmului „Ferrari”, o peliculă regizată de Michael Mann și scrisă de Troy Kennedy Martin despre Enzo Ferrari, fondatorul italian Ferrari.

Foto: Instagram/Romina Gingașu
Foto: Instagram/Romina Gingașu

Frumoasa brunetă româncă a apărut la prestigiosul festival de film îmbrăcată cu o superbă rochie roșie cu o crăpătură generoasă pe piciorul stâng și pantofi de aceeași culoare. Ce a atras atenția în mod deosebit a fost colierul bătut în diamante, o adevărată avere.

Ținuta ei a fost creată de designerul român Cristina Săvulescu, iar machiajul a fost realizat de Andreea Vilău. ÎEa a purtat la gât un colier impresionant marca Roberto Coin, care ar valora un milion de euro. Bijuteria e creată din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate.

Foto: Instagram/Romina Gingașu
Foto: Instagram/Romina Gingașu

În ceea ce privește ținuta lui Piero Ferrari, omul de afaceri italian a purtat un costum închis la culoare, o cămașă albă, la care a asortat o cravată roșu-Ferrari, nuanța brandului său. Pe covorul roșu, cei doi soți au fost în centrul atenției, au fost surprinși de fotografi în diverse ipostaze, cu zâmbetul pe buze.

S-au căsătorit pe insula Capri

Piero Ferrari e fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. În 1988, când Enzo Ferrari a decedat, Piero a devenit singurul moștenitor al familiei Ferrari și a moștenit participația de 10% a tatălui său în companie și proprietatea Circuitului Fiorano.

Romina Gingașu e originară din București. În trecut, ea a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj. S-a cunoscut cu proprietarul Ferrari pe când locuia în Monte Carlo.

Romînca și Piero Ferrari s-au căsătorit în 2021, în Capri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net