Video viral! Un Ferrari F8 Tributto s-a făcut scrum în timpul unui test drive. Totul s-a întâmplat într-o miriște de porumb

Un youtuber american, pe nume WhistlinDiesel, cunoscut și sub numele de Cody Detwiler, a postat, vineri, pe pagina sa un videoclip care s-a viralizat aproape instant.

Cele două mașini au luat foc / foto: captură Youtube
Cele două mașini au luat foc / foto: captură Youtube

Tânărul de 25 de ani testează rezistența Ferrari-ului său de 710 cai putere pe un câmp din Texas. Intră cu viteză în miriștea de porumb însă vegetația uscată se adună în zona roților și prin toate canalele de ventilare ale motorului, moment în care bolidul a luat foc. Cel mai probabil, frânele fierbinţi au aprins vegetaţia uscată.

Dacă este să ne uităm la imagini, focul se aprinde în zona roții dreapta spate, urcând rapid la compartimentul motor al mașinii. Incendiul se extinde repede așa că Detwiler și membrii echipajului său pot fi văzuți cum încearcă cu disperare să stingă vâlvătaia cu orice lichid au la îndemână, inclusiv o cutie cu energizant. Dar, nu au reușit să-l stingă. 

Mai mult, flăcările ajung și la duba lor de filmare, făcând scena să fie și mai haotice. „Nu-mi pasă de mașini. E în regulă. Doar împiedică-l să se răspândească pe câmp”, spune Detwiler în video.

Au venit și pompierii la fața locului, în timp ce mașina, în valoare de aproape de aproape 500.000 de mii de dolari. Dar era prea târziu, mașina era deja cuprinsă în totalitate de flăcări. Au reușit să stingă incendiul de vegetație, dar bolidul și duba erau deja scrum.

Cody Detwiler spune că nu a fost regie

În mesajul care însoțește clipul postat pe canalul său de YouTube, Cody Detwiler jură că nimic din ce s-a întâmplat pe câmp nu a fost regizat, că totul a fost un accident. Spune că are pierderi de jumătate de milion de dolari, mai ales că nu avea asigurare.

„Regret să informez pe toată lumea că Ferrari-ul F8 de 400.000 de dolari și minivanul meu închiriat au ars recent și sunt un morman de cenușă. Acesta a fost un accident”, este mesajul din descrierea clipului care, în nici două zile, a strâns aproape 4 milioane de vizualizări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net