Anamaria Prodan a pozat goală-pușcă, la 51 de ani! Și-a lăsat sânii și posteriorul la vedere

La cei 51 de ani, Anamaria Prodan s-a pozat aproape goală. Cunoscută ca o persoană complet lipsită de inhibiţii, impresara le-a arătat tuturor picioarele şi posteriorul într-o fotografie publicată pe Instagram. Aproape 13.000 de like-uri a adunat fotografia cu ea în numai patru ore. 

Anamaria Prodan Foto: Instagram
Anamaria Prodan Foto: Instagram

Cum s-a pozat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. De data aceasta, pe pagina sa de Instagram, a postat o fotografie incendiară. Impresara s-a pozat aproape goală, trupul fiindu-i acoperit doar de un material. 

Ce comentarii a stârnit postarea 

Postarea cu Anamaria Prodan a strâns aproape 13.000 de aprecieri, în numai patru ore, iar comentariile internauților nu au încetat să apară. „Când ești întrebată câți ani ani, tu ești una dintre persoanele care trebuie să scoată buletinul din portofel", a comentat un fan de-al ei. Un altul a scris: „Beuty". 

Cine este noul iubit al Anamariei Prodan 

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril sunt împreună de scurt timp, însă nu se mai feresc şi postează foarte des. Între cei doi este o diferenţă de 14 ani, însă pare că acest lucru nu-i afectează, fiind extrem de fericiţi împreună.

Ronald Gavril a strâns o avere din sport, având rezultate impresionante. Acesta practică boxul la categoria mijlocie, şi a înregistrat, de-a lungul anilor, nu mai puţin de 17 de victorii, 13 dintre acestea fiind obţinute prin KO. De asemenea, acesta a înregistrat şi două înfrângeri. Astfel, după aceste rezultate, Ronald Gavril a strâns în conturi o avere de aproximativ cinci milioane de dolari. 

Ce postarea făcea Anamaria Prodan 

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara la începutul anului, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net