Cum arată vila de lux din Snagov a Anamariei Prodan. A renovat totul după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan (51 de ani) a simțit nevoia să facă o schimbare și a renovat vila de lux pe care o deține pe marginea lacului Snagov. Transformarea casei cu cinci etaje a ieșit pe placul impresarei. Vedeta a arătat imagini din locuință în cadrul unui interviu al emisiunii WowNews.  

Cum arată vila de lux din Snagov a Anamariei Prodan / foto: Arhiva Click!
Cum arată vila de lux din Snagov a Anamariei Prodan / foto: Arhiva Click!

Vila impresionantă de pe marginea lacului Snagov a fost achiziționată de cuplul Prodan-Reghecampf, în urmă cu mai mulți ani, și servea pe post de casă de vacanță. Imobilul are cinci etaje și o curte imensă de 1.000 de metri pătrați, iar după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să renoveze locuința.

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul”, declara Anamaria Prodan, la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii WowNews.

A scos toate tablourile cu fostul soț

Anamaria Pordan a scos din casă toate tablourile și picturile cu fostul soț, după despărțire. Când intri în casa impresarei, ești întâmpinat de un tablou cu ea, sora ei și mama lor, regretata Ionela Prodan. Pentru a ajunge în sufragerie, trebuie să cobori câteva trepte. Livingul este foarte spațios, cu multe canapele și decorat cu elemente argintii și aurii, flori și plante. Tot aici, diverse fotografii ale vedetei și ale celor trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr., împodobesc pereții.

Întreaga locuință a vedetei este un altar închinat numai și numai familiei Anamariei Prodan. Mobilierul elegant și luxos este din lemn masiv, în stil baroc. De asemenea, casa din Snagov are și o cramă foarte spațioasă, cu o colecție impresionantă de vinuri selecte, șampanie și diverse băuturi.

„Te trezești și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie”

Modificări au fost realizate și la pontonul vilei, acolo unde vedeta a pus din litere uriașe, luminoase, numele Prodan. Vedeta nu și-a mai dorit să rămână cu nimic din amintirile vechi după divorț, astfel că s-a ocupat de tot până la cel mai mic detaliu.

„Ne-am trezit într-o dimineață și toți ne uitam că erau o grămadă de construcții, era ceva urât, ceva rău. Te trezești și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie. Sunt ciudate revenirile la viață. Eu în momentul despărțirii de Laurențiu, când m-am trezit dimineață și am deschis geamurile, ne-am uitat așa că era ceva înghesuit așa. Am coborât și am zic că e cazul de reamenajare.

Înainte era cu portocaliu, ceva rău. Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r.  – școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis: «Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac»”, a mai spus Anamaria Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
555 (11) jpg
image png
banner dinu pescariu ileana badiu png
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoană jpeg
image png
image png
cub iuliana luciu png
dani otil jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net