Anamaria Prodan și Corina Caciuc, proces în această dimineață la Judecătoria Buftea. Ce s-a întâmplat la tribunal

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan s-a prezentat în această dimineață  la Judecătoria Buftea, împreună cu avocații săi, la un nou termen pe care l-a avut în procesul cu Corina Caciuc. Click! a aflat ce s-a întâmplat la tribunal! 

Corina Caciuc a acționat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru calomnie, acuzând-o că s-ar fi folosit, la un moment dat, de numele ei și ar fi denigrat-o public. 

Partenera lui Reghecampf a cerut atunci să nu-i apară numele pe portalul de judecată, unde se regăsește doar în calitate de „parte anonimizată”.

În această dimineață, la orele 10, Anamaria Prodan (51 de ani) s-a prezentat promptă la o nouă înfățișare în procesul pentru calomnie intentat de Corina Caciuc, de la Judecătoria Buftea. Impresara a descins dintr-un Mercedes de ultimă generație, fiind flancată de avocații săi, Oleg Burlacu și Barna Bolony. 

banner anamaria prodan png

Prodan a venit îmbrăcată la Judecătoria Buftea ca la cimitir

Impresara a lăsat pe toată lumea cu gura căscată căci a apărut la Judecătorie îmbrăcată exact la filmările desfășurate la cimitirul Bellu, pentru piesa lui Theo Rose-Soarele meu”, adică într-un palton negru lung, până în pământ, cu guler de blană roșu la gât și purtând pe cap o pălărie neagră cu voaletă. 

Corina Caciuc, însă, nu s-a prezentat, trimițând-și doar avocata. Surse prezente în sala de judecată au dezvăluit, pentru Click!, că avocata în cauză nu a reușit să facă dovada faptului că partenera lui Laurențiu Reghecampf nu se află în țară și nici că este însărcinată.

Ce s-a întâmplat în sala de judecată

Judecătoarea a cerut dovada reședinței acesteia în Arabia Saudită, însă avocata reclamantei a motivat că, deocamdată, contractul pe care îl are semnat Laurențiu Reghecampf cu echipa din Arabia Saudită nu ar fi intrat în posesia antrenorului, aflându-se, momentan, la club. Nici în ceea ce privește sarcina, avocata nu a prezentat o dovadă de la medic.

„La întrebarea firească a judecătoarei unde este Corina Caciuc, avocata a încercat să-și scuze clienta spunând că este gravidă și că este plecată din țară. 

Judecătoarea a cerut atunci acte doveditoare în privința sarcinii, dar și în privința domiciliului în străinătate al reclamantei. Judecătoarea a întrebat dacă aceasta deține măcar un contract prin intermediul căruia să dovedească că îl însoțește pe Laurențiu Reghecampf în străinătate. 

Avocata nu avea însă aceste acte asupra ei, motivând totuși că Laurențiu Reghecampf ar fi semnat un contract în limba arabă și din septembrie și că nu ar fi primit traducerea în limba engleză . 

Anamaria Prodan a intervenit și i-a explicat judecătoarei că un contract  sportiv semnat de Reghecampf se semnează obligatoriu în limba engleză, limbă de circulație internațională și în limba arabă, iar copia este primită de cel ce semnează imediat după semnătură.

Impresara a mai explicat că reclamanta , nefiind în calitate de soție, nu are cum să fie trecută în spațiu de Reghecampf decât ca bonă, femeie de serviciu sau bucătăreasă.

<<Nu este o problemă pentru nimeni să-și aducă amantele, concubinele sau amicele în Arabia Saudită. Le faci contract fiecareia pentru ce abilități are! Noi am locuit în Arabia Saudită și am putut să luăm cu noi în casă bonă copilului meu.  
Am angajat-o și am adus-o pe contract de bonă. La Reghe e ușor, zic eu. Poate să facă oricărei femei sau prietenă, pe care o aduce să locuiască cu el contract de femeie de serviciu sau bucătăreasă>>, a fost discursul Anamariei Prodan de la proces”, după cum au dezvăluit surse din sala de judecată, în exclusivitate pentru Click! 

La finalul ședinței, cazul a rămas în pronunțare. 

Ce spune Anamaria Prodan despre procesul intentat de Corina Caciuc

„Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, la momentul când a aflat că a fost acționată în judecată de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, în luna iunie a acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net