Băiețelul lui Reghe îi seamănă leit! Corina Caciuc parcă l-a tras la indigo pe micuțul Liam

Corina Caciuc (30 de ani) se poate declara o mamă fericită. Liam, băiețelul în vârstă de 1 an pe care îl are împreună cu Reghe (47 de ani) îi seamănă ei leit, așa cum observăm din cea mai recentă postare. Bruneta care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară obișnuiește deseori să își țină fanii la curent cu cele mai grăitoare fotografii cu Liam, care crește pe zi ce trece. 

image

Reghe și Corina Caciuc par să aibă o viață lipsită de griji. În ciuda faptului că începutul relației lor a fost unul presărat de multă dramă și neînțelegeri, au reușit să fie împreună în continuare, în ciuda criticilor aspre primite din partea oamenilor. 

Liam seamănă izbitor de tare cu mama lui

În urmă cu mai bine de 1 an, micuțul Liam venea pe lume. Bucurie mare pentru Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, care au pus bazele unei familii frumoase. Totuși, băiețelul seamănă atât de mult cu mama lui. Are trăsăturile ei și aceeași culoare a ochilor, de parcă ar fi trași la indigo.

Liam, băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf / foto: Instagram
Liam, băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf / foto: Instagram

Corina Caciuc, mamă pentru a doua oară 

Pe data de 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost, cu siguranță, cea mai frumoasă aniversare din viața lui, căci atât el cât și Corina au profitat de moment pentru a face un mare anunț: familia lor se mărește cu încă un membru. 

Bruneta a dat această veste într-un mare fel, transmițând un mesaj pe tortul antrenorului: „1+1=4”, postând și hashtag-ul „bigbrother”, semn că îi mai face încă un moștenitor lui Reghe. 

Imaginea postată de Corina Caciuc pe Instagram de ziua lui Laurențiu Reghecampf
Imaginea postată de Corina Caciuc pe Instagram de ziua lui Laurențiu Reghecampf

Cum a cunoscut-o Reghe pe Corina 

La scurt timp după tumultoasa despărțire de Anamaria Prodan, antrenorul a fost prezent în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că el și cea alături de care formează o nouă familie s-au cunoscut la o petrecere. El a remarcat-o, apoi a încercat să o contacteze. 

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea.

La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, spunea în urmă cu ceva vreme Reghe, precizând și faptul că între el și impresară lucrurile nu mai funcționau. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net