Prodanca a izbucnit în lacrimi la „Gala Performanței și Excelenței”. Impresara a transmis un mesaj dureros: „3 operații cumplite”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi pe scena de la „Gala Performanței și Excelenței”, organizată de fina ei, Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu. Impresara a ridicat premiul pentru fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan, căpitanul Echipei Naționale de Baschet.

Devenită tradiţie în calendarul evenimentelor importante ale României, „Gala Performanței și Excelenței”, eveniment cu o istorie de 13 ani, a premiat, miercuri, 18 octombrie, valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media și în 2023.

Printre laureații „Galei Performanței și Excelenței" de anul acesta s-au regăsit personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, dar și oameni valoroși care mișcă lucruri în România.

În premieră, la ediția de anul acesta, organizatoarea „Galei Performanței și Excelenței” a fost Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu, și fina Anamariei Prodan.

Impresara a fost și ea prezentă la evenimentul, desfășurat la Ambasad Or, în Otopeni, și a ridicat premiul pentru fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan, distinsă cu titlul „Viitorul Baschetului Românesc”, pentru performanțe deosebite.

Anamaria Prodan: „Sarah a suferit trei operații cumplite la ambii genunchi, au fost doi ani cumpliți”

Impresara a urcat pe scenă și a luat premiul în numele fiicei ei, plecată în Polonia cu Echipa Națională de Baschet. În timpul discursului despre fiica ei, Anamaria Prodan (50 de ani)) a izbucnit în lacrimi de emoții, amintind de grelele încercări prin care a trecut Sarah, în cariera ei sportivă.

După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am. Nu premiile, ci faptul că numele familei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”, a declarat Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi pe scenă, la primire premiului, pentru fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan.

Andreea Sandu, prmiată la Gala Performanței și Excelenței Sursa: Instagram
Andreea Sandu, prmiată la Gala Performanței și Excelenței Sursa: Instagram

Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu, distinsă cu „Premiul de Excelență în organizarea de evenimente cu pachete de vacanță și artistice”

Andreea Sandu, nepoata fostului internațional și președinte al FRF, Mircea Sandu, a fost, în premieră anul acesta, organizatoarea „Gala Performanței și Excelenței”. Andreea a primit și ea, la rândul ei, „Premiul de Excelență în organizarea de evenimente personalizate cu pachete de vacanță, travel și artistice, unice în România VIP Bussines Voyage”.

Andreea Sandu se regăsește printre cele 100 persoane care dețin diploma IATA, emisă la Geneva, pe specializare turism, antreprenoarea reprezintând modelul femeii de succes, independentă, ce s-a impus într-un domeniu complex.

Mă număr printre cele 100 de persoane din lume care deține diploma emisă la Geneva în turism. Am reușit să creez o agenție altfel, un furnizor unic în România - VIP Business Voyage & Events, care oferă consiliere în turism și servicii personalizate, organizări de evenimente unice în țara noastră prin sejururile luxoase oferite cadou și alte surprize, având la bază experiența, promptitudinea, cercetarea și informarea continuă, oferind produse și servicii turistice unice, de înaltă calitate, complete și originale”, ne-a declarat Andreea Sandu, nepoata fostului internațional și președinte al FRF, Mircea Sandu, după primirea premiului.

 Andreea Marin a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta Bănică Sursa: Instagram
Andreea Marin a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta Bănică Sursa: Instagram

Andreea Marin, Violeta Bănică și Cătălin Botezatu, printre laureați

Andreea Marin (48 de ani) s-a numărat și ea printre laureații Galei și a venit la eveniment împreună cu fiica ei, Violeta (16 ani), cele două atrăgând toate privirile.

Fosta prezentatoare a „Surprizelor” a primit Premiul de Excelenţă pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility.

Violeta a urcat pe scenă alături de mama ei, fiind și ea premiată pentru voluntariatul, în care crede și militează, de ceva timp, cu ardoare.

Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea. Mulțumim pentru apreciere, fiecare dintre noi!”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de socializare, după eveniment.

Printre personalitățile distinse la „Gala Performanței și Excelenței" din acest an s-au mai numărat: designerul Cătălin Botezatu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Andreea Mantea, dar și foștii fotbaliști Bănel Nicoliță și Emil Săndoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net