A înflorit după divorț! Nepoata lui Mircea Sandu lansează petrecerile VIP pentru divorțati! „Am pus stop la ceva ce nu funcționa”

#Exclusiv Click!

Andreea, frumoasa nepoată a lui Mircea Sandu, a înflorit după divorț! În loc să dispere, Andreea se apucă să dea petreceri după despărțirea de artistul Viorel Bogățeanu! Andreea Sandu este o cunoscută femeie de afaceri și anteprenoare de succes și va lansa, în premieră în România, petrecerile vip... după divorț. Nepoata lui Mircea Sandu a făcut primele declarații, în exclusivitate, pentru Click, despre divorțul prin care a trecut ! Pe 18 noiembire, ea va organiza și Gala Performanței și Excelenței.

Viața a încercat-o cumplit pe Andreea, frumoasa nepoată a lui Mircea Sandu, care a avut parte de numeroase cumpene de-a lungul vieții. După ce și-a îngropat doi iubiți, recent Andreea Sandu a divorțat și de cel alături de care se vedea pentru tot restul vieții, Viorel Bogățeanu, solistul unui ansamblu de muzica lăutărească.

După ultima lovitură a sorții, Andreea Sandu s-a ridicat mai puternică, ba chiar a înflorit. Afacerea cu firma de turism pe care o deține îi merge strună, iar, mai nou, nepoata lui Mircea Sandu s-a apucat de organizarea de evenimente de anvergură.

Andreea Sandu va organiza evenimente petreceri VIP de divorț 

Și dacă Anamaria Prodan, nașa ei, a sărbătorit divorțul la lăutari, nepoata lui Mircea Sandu merge și ea pe aceeași rețetă. Trecută recent printr-un divorț, Andreea va lansa un proiect unic în țara noastră: petrecerile VIP după...divorț!

Mi-a venit ideea să organizez evenimente fericite, petreceri VIP de divorț inedite, trăind propria experiență! Am trecut printr-un divorț după 7 ani de căsnicie și, într-un final, am realizat că există viață, și chiar una extraordinar de frumoasă, și după despărțire!

Viața e atât de scurtă încât nu avem timp de regrete și nici rost să ne chinuim ! De cele mai multe ori, divorțul este un pas pozitiv! Iar petrecerile de divorț le organizez tocmai pentru a ne pregăti să pășim în următoarea etapă a vieții, pentru a celebra faptul că am făcut ceva pentru a pune stop unui lucru care nu funcționa bine pentru mine !

Răsfăț la Spa, dans și tortul divorțaților

Cum se derulează practic petrecerile? Avem mai multe variante: mai întâi va exista o petrecere a fetelor la SPA, unde asigurăm clipe de răsfăț, relaxare totală într-o atmosferă de vis cu masaje, gustări și băuturi, muzică, dans, pentru noua divorțată și prietenele ei, practic un tratament VIP al participantelor.

Apoi va fi petrecerea combinată a foștilor soți, la care participă toți prietenii acestora, cu meniu, band live, dans, tortul divorțaților în locații lux ! Vom mai avea și o petrecere a băieților, într-un club exclusiv VIP , la care participă doar doamne divorțate!” a declarat Andreea Sandu , în exclusivitate, pentru Click!

Simona Halep va fi premiată la Gala Excelenței și Performanței Foto Instagaram
Simona Halep va fi premiată la Gala Excelenței și Performanței Foto Instagaram

Andreea Sandu organizează ediția a 13-a a Galei Performanței și Excelenței

Devenită tradiţie în calendarul evenimentelor importante ale României, „Gala Performanței și Excelenței”, eveniment cu o istorie de 13 ani, premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media și în 2023.

Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței de anul acesta se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, dar și oameni valoroși care mișcă lucruri în România.

De la an la an, evenimentul a crescut în valoare și popularitate. Campioni olimpici și mondiali, vedete de televiziune de categoria A, actori, regizori, au urcat pe podium pentru a fi omagiați.

În premieră, în ediția de anul acesta, organizatoarea Galei este Andreea Sandu, care se regăsește printre cele 100 persoane care dețin diploma IATA, emisă la Geneva pe specializare turism. Antreprenoarea reprezintă modelul femeii de succes, independentă, ce s-a impus într-un domeniu complex.

Mă număr printre cele 100 de persoane din lume care au diploma emisă la Geneva în turism. Am reușit să creez o agenție altfel, un furnizor unic în România - VIP Business Voyage & Events, care oferă consiliere în turism și servicii personalizate, organizări de evenimente unice în țara noastră prin sejururile luxoase oferite cadou și alte surprize, având la bază experiența, promptitudinea, cercetarea și informarea continuă, oferind produse și servicii turistice unice, de înaltă calitate, complete și originale”, ne-a mai declarat Andreea Sandu, nepoata fostului internațional și președinte al FRF, Mircea Sandu.

Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă în acest an la cea de-a 13-a ediţie, va avea loc miercuri, 18 octombrie, iar printre premiații de la actuala ediție se vor număra: Simona Halep, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport cu rang de secretar în stat, alături de foștii fotbaliști Bănel Nicoliță și Emil Săndoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net