Anamaria Prodan, reacție dură față de Irinel Columbeanu după ce a ajuns la sapă de lemn: „Oamenii în viaţă trebuie să se gândească...”

Anamaria Prodan, reacție dură față de Irinel Columbeanu după ce a ajuns la sapă de lemn. Vedeta care se cunoaște de mulți ani cu fostul afacerist a vorbit despre sitația grea în care a ajuns acesta și a fost cât de poate de tranșantă. Anamaria Prodan n-a avut milă în declarații!

Anamaria Prodan, reacție dură față de Irinel Columbeanu
Anamaria Prodan, reacție dură față de Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan, reacție dură față de Irinel Columbeanu 

Vedeta a vorbit recent despre Irinel Columbeanu și a declarat că de vină este chiar afaceristul pentru situația în care se află deoarece nu și-a gestionat bine averea.

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani.

Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Gigi Becali nu vrea să îl ajute pe Irinel

În prezent, Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, unde se află Irinel Columbeanu de mai bine de două săptămâni, depune eforturi pentru a strânge fonduri care să acopere cheltuielile lunare ale fostului milionar de la Izvorani. Situația lui Columbeanu este una delicată, iar Cassian a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că printre oamenii generoși și cu inimă mare care ar putea veni în ajutorul lui Irinel se numără și Gigi Becali. Acesta din urmă a fost menționat ca unul dintre potențialii salvatori ai lui Columbeanu, care, în prezent, se confruntă cu un deficit în bugetul său lunar, în condițiile în care prima sa pensie de 2000 de lei nu poate acoperi chiria lunară de 3000-4000 de lei de la azil. 

„El trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, în exclusivitate pentru Click!

Totuși, Gigi Becali nu s-a arătat deloc deschis în a-l ajuta pe Irinel Columbeanu și consideră ca Monica și Irinuca sunt cele care trebui să îi fie alături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net