Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Iubitul milionar a plătit 100.000 de euro pentru surpriză și i-ar fi oferit și inelul de logodnă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a ajuns să-i facă concurență Georginei lui Ronaldo! Chipul impresarei a apărut proiectat, în toată splendoarea, pe celebrul turn Burj Khalifa, din Dubai! Costurile unei astfel de „distracții”, de doar 3 minute, pot ajunge și la aproximativ 100.000 de euro, în week-end. Am aflat cine a fost bărbatul potent financiar, care i-a făcut marea surpriză Anamariei Prodan.

Prodanca a decis să se mute la Dubai: „Mă găsiţi non-stop aici”

Anamaria Prodan (50 de ani) e pe cai mari, tot la Dubai, unde s-a stabilit, pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru a se putea ocupa mai bine de noua ei afacere. Impresara este fondatoarea UAE Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate.

Impresara are şi o vilă de lux în Dubai, unde locuiește se pare cu iubitul ei, un om de afaceri din Arabia Saudită, care i-a făcut o surpriză de zile mari.

Așa se face că, într-una din seri, Anamaria Prodan s-a trezit cu chipul ei proiectat pe celebrul trun Burj Khalifa. Până acum, numai Cristiano Ronaldo i-a mai făcut această surpriză, care te arde la buzunare, soției sale, Georgina Rodriguez.

Iubitul din Arabia Saudită i-a fi făcut impresarei surpriza de pe Burj Khalifa

Costurile unei astfel de surprize se ridică undeva la 100.000 de euro în week-end. Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte la surpriza iubitului, care i-ar fi oferit și inelul cu acest prilej.

Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între Romania și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!

Până una alta, femeia de afaceri Anamaria Pordan și-a intrat în pâine și le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să o contacteze în cazul în care se gândesc să investească în Dubai, printr-un mesaj pe contul de Instagram.

Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc!”, a anunțat Anamaria Prodan, pe InstaStory.

Cât plătești să-ți afișezi poza pe Burj Khalifa? În week-end costă mai mult!

Pentru plasarea unui anunț sau a unui mesaj promoțional de trei minute pe celebrul turn din Dubai, Burj Khalifa, doritorii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro, însă prețul crește exponențial în weekend, atunci când o astfel de reclamă poate ajunge și la 100.000 de euro.

Spectacolul de lumini și laser, una dintre surprizele pe care le oferă Burj Khalifa, situat pe marginea lacului Burj, reprezintă o atracție turistică de top pentru destinația de lux din Orientul Mijlociu.

Turnul, care este emblematic, dispune de cel mai mare ecran din lume, pe timp de noapte, datorită celor 30.000 de metri de cabluri, 1,1 milioane de pixeli și 118 tone de fascicule luminoase și accesorii.

Impresara și-a deschis și agenție imobiliară în Emirate 

Anamaria Prodan mai are o afacere de care se ocupă la Dubai. Impresara și-a deschis, recent, și o agenție imobiliară și vinde case în zonă. Impresara vrea, astfel, să-i ferească de țepele imobiliare pe românii care-și doresc locuințe de lux în Emirate.

Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!

În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România. 

Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Cydubai îi va ajuta pe toți să știe exact despre ce este vorba la fiecare investiție făcută. Și, important este ca agenția să astea mereu lângă cumpărător pentru orice probleme apar pe parcurs”, a mai povestit impresara, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net