Cât de exigentă este Anamaria Prodan cu fiul său, Bebeto: „Îmi doresc să învețe să fie bărbat!”

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan (50 de ani)  este o mamă modernă, cum mulți tineri și-ar dori să aibă. Deschisă la comunicare și cu o răbdare de fier când vine vorba de educația și problemele de zi cu zi ale copiilor săi, sexy impresara fotbaliștilor ne-a mărturisit cum arată unele momente din intimitate dintre ea și fiul său, Laurențiu Jr. (15 ani) alias Bebeto.

Toate aceste detalii le-am aflat, în urmă cu două zile, când Anamaria Prodan, a participat la cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week ca invitat special mai ales că a urcat pe scenă și în calitate de manechin.

„Îmi doresc foarte tare ca Bebe să învețe să fie bărbat și să facă cinste cuvântului. Am un băiețel frumușel, este foarte cool, toate fetele se uită după el, dar el este foarte pretențios, pentru că mami (Anamaria Prodan – n.r) l-a învățat bine că fata de lângă el nu trebuie să fie de vreo frumusețe orbitoare, ci fata trebuie să fie foarte deșteaptă. Plus că fata de lângă el trebuie să învețe, trebuie să fie pe picioarele ei, niciodată să nu stea să ceară de la un bărbat.

I-am mai spus, ca să știe, că el trebuie să plătească nota atunci când iese cu o domnișoară în oraș, dar în același timp să se uite de fiecare dată cum comandă și cum mănâncă acea fată. Bebe are alte valori. Noi doi suntem cei mai buni prieteni, sunt sufletul lui pereche, el așa îmi zice, îmi mai spune că sunt prințesa vieții lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Agendă încărcată

Vedeta ne-a mai mărturisit cât de încărcată este agenda simpaticului puști:

„Bebeto este foarte ocupat. Are antrenamente aproape zilnic, are școală, are foarte, foarte multe lucruri de făcut în fiecare zi. Agenda lui este foarte plină cu activități pe lângă școală. Nu are timp să copilărească și exact asta îi spuneam într-o zi lui...că duce mai departe tradiția familiei mele pentru că eu nu prea am avut copilărie.

În copilărie eu aveam un program încărcat. Părinții mei îmi puneau aceste activități tocmai să nu mă plictisesc. Eu cred că eu sunt modelul său în viață și aș vrea să și fie așa. Bebe este un copil minunat, un copil care a crescut numai între oameni maturi, nu prea a avut genul acela de copilărie cu copii de vârsta lui”.

Click! spune

„Bebeto” așa cum este alintat de cei dragi este fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf Jr. Cele două vedete au ales să divorțeze, în urmă cu un an, așa că puștiul a rămas alături de mama sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net