De ce s-au întâlnit Anamaria Prodan și Dana Roba? Ce au pus cele două la cale: „Abia aștept să..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (50 de ani) s-a întâlnit, zilele trecute, cu nimeni alta decât Daniela Roba, femeia care a fost la un pas de moarte, după ce a fost mutilată cu ciocanul de către soțul ei, Daniel Balaciu. Click! a aflat ce au pus la cale cele două.

Dana Roba (31 de ani) a trăit tragedia vieții ei, în urmă cu două luni. Femeia a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap, chiar de tatăl fetițelor ei, Daniel Balaciu.

Anamaria Prodan: „Nici nu vreau să vorbesc despre acel «om»”

Ajunsă la Timișoara, în aceste zile, Anamaria Prodan s-a întâlnit cu prietena ei, Dana Roba, și i-a promis să o susțină nu doar moral, după cele întâmplate, dar și în afaceri. Impresara se va implica în deschiderea salonului de machiaj al Danei Roba.

Cu Dana sunt prietenă de o viață. Dana este definiția frumuseții! Ceea ce i s-a întâmplat este ceva cumplit. Nici un animal nu face așa ceva. Nici nu vreau să vorbesc despre acel «om».

I-am spus Danei că Dumnezeu o iubește fără margini și i-a și arătat acest lucru, că de multe ori treci prin încercări să înțelegi cât de puternic ești. Iar ea este cea mai puternică!

Abia aștept să inaugurăm noul salon de make-up al Danei din Timișoara care arată de vis. Este un nou început din toate punctele de vedere pentru Dana, și sunt atât de fericită și mândră de ea, încât nu am cuvinte”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Dana Roba, hărțuită de soțul bătăuș, din închisoare

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său, Daniel Balaciu, la Parchetul Timişoara, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Recent, soțul bătăuș, i-a făcut și el două plângeri penale.

Am fost la poliție pentru că Daniel, momentan actualul meu soț, mi-a făcut două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală la salonul de machiaj și cealaltă plângere pentru că eu mi-am abandonat copiii. Adică el zice că îmi las fetele în casă și plec la muncă. El nu mai știe ce să facă.

Cred că înnebunește după gratii, dacă nu deja s-a întâmplat asta. Din câte știu, până acum, un procent de 90% îi dă faptă premeditată de omor. Asta înseamnă că ar trebui să ia în jur de 20-25 de ani de închisoare.

A fost supus și unui test poligraf, după cele întâmplate, pe care l-a picat. A spus că eu am pus ciocanul în casă, ceea ce nu este adevărat, și s-a dovenit la testul poligraf”, a declarat recent Dana Roba, pentru Click!

Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe, Chantal și Celine, care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap, până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net