Imagini cu Dana Roba din noaptea în care ar fi „combinat-o” Nicolae Guță. Avea parul scurt și se „rupea” pe manele

Dana Roba este de profesie make-up artist și a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită relației pe care a avut-o cu Nicolae Guță, ea fiind numită o perioadă de timp drept amanta manelistului.

Dana Roba a fost amanta lui Nicolae Guță / foto: arhivă
Dana Roba a fost amanta lui Nicolae Guță / foto: arhivă

În urmă cu câțiva ani, Dana Roba a devenit cunoscută în lumea mondenă, datorită aparițiilor sale în videoclpurile lui Nicolae Guță, dar și a scandalurilor în care a fost implicată cu vedete din România.

În imaginile de mai jos puteți vedea imaginile de la nunta despre care se spune că manelistul a „combinat-o”, în anul 2013, atunci când s-a aflat despre aventura lor. La vremea respectivă, Dana Roba purta părul scurt, era brunetă, îmbrăca haine relativ vulgare și rochii mulate și purta bijuterii supradimensionate. 

Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guță, aproape ucisă de fostul soț

După despărțirea de Nicolae Guță, Dana Roba a dispărut din lumina reflectoarelor. A decis să se căsătorească cu un anumit Daniel Balaciu, un bărbat care avea să fie „călăul” ei.

Daniel Balaciu, fost soț și tată al fetițelor brunetei, a snopit-o în bătaie, aplicându-i mai multe lovituri de ciocan la nivelul capului și al membrelor. Dana Roba este convinsă că bărbatul a vrut să o omoare.

Planul bărbatului ar fi fost atunci să rămână cu 20.000 de euro și cu cele două fetițe - acesta ar fi fost planul lui Daniel Balaciu, înainte de a-și snopi soția în bătaie.

Dana Roba susține că a aflat din surse sigure faptul că aceste intenții s-ar fi aflat în spatele gestului macabru al bărbatului care ar fi trebuit să o protejeze întreaga viață.

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce… Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă.

A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a explicat Dana Roba, prin intermediul unui mesaj postat în social media.

Fostul soț, „acuzat” că ar fi atras de bărbați

Daniel Balaciu, „călăul” Danei Roba, se află în continuare în arest pentru bătaia pe care i-a dat-o fostei soții, pe care a fost la un pas să o omoare.

Acum mai puțin de o lună, bărbatul a fost „acuzat” de internauți că ar fi homosexual. Dana Roba a dat crezare zvonurilor apărute și lansează o serie de declarații conform cărora Daniel Balaciu începuse să vorbească toată ziua „cu băieții”, acesta fiind răspunsul pe care îl oferea ori de câte ori soția lui îl întreba cu cine vorbește.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spunea: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții.

I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie. El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții”, a mărturisit Dana Roba, potrivit wowbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net