Dana Roba, pusă la zid de actualul soț: „Mi-a făcut plângere la poliție!”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) și Daniel Balaciu au ajuns dușmani de moarte! Neînțelegerile dintre ei, din ultima perioadă, l-au făcut pe bărbat, în urmă cu câteva săptămâni, să recurgă la un gest necugetat. Într-un moment de furie, bărbatul a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge, iar Dana Roba a avut nevoie de o operație urgentă pe creier.

Astfel că, acum, Daniel Balaciu, este după gratii, iar Dana își revine ușor – ușor! Timpul a trecut, însă chiar și așa se pare că lucrurile nu s-au liniștit deloc între cei doi, având în vedere că bărbatul i-a făcut, recent, plângere la poliție. O acuză pe Dana Roba de evaziune fiscală și de faptul că și-ar fi câștigat existența din videochat.

„Am avut luna trecută foarte multe cliente. Am lucrat câte 10/12 ore pe zi și în total am făcut o sută șaptezeci de milioane...pe luna august. Aș fi postat pe paginile mele de socializare tot ce am machiat, dar nu am avut timp, plus că mi-ar trebui și o asistentă să facă acest lucru, că eu dacă machiez în continuu, nu am timp. Câștig foarte bine din meseria de make-up artist.

Recent, Daniel, mi-a făcut plângere la poliție pentru evaziune fiscală, și că sunt prietenă cu interlopii. Așa a scris în plângere. El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete.

Acum vreau să mă dezvolt mai mult și să îmi fac un salon mai mare de atât. În acea plângere am înțeles că a scris că eram săracă lipită pământului, la început, când m-a cunoscut, după care am început să câștig bani frumoși pe care eu i-am făcut din videochat. Nu știu dacă o să mă cheme la poliție să depun mărturie, dar dacă o să trebuiască, o să mă duc”, a declarat, Dana Roba, pentru Click!

Iubește din nou

„După ploaie vine soarele!”, este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și Danei Roba. Pentru că acum șatena iubește din nou, pe tinerelul Beni, care o face fericită și îi colorează zilele cu multă iubire.

„Multă lume mă judecă pentru relația cu Beni, dar nu doresc nimănui lucrurile prin care am trecut eu. Nici nu știu cum am rezistat prin tot ce am trecut. Asta este mâna lui Dumnezeu, El a îndurat totul pentru mine”, a conchis, pentru Click!, Dana Roba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net