Dana Roba, hărțuită de soțul bătăuș din pușcărie: „Cred că înebunește după gratii”

#Exclusiv Click!

Războiul dintre Dana Roba (31 de ani) și momentan actual soț, Daniel Balaciu, rămâne un subiect fierbinte. Contactată de Click!, șatena ne-a mărturisit că a ajuns, zilele acestea la poliție, să dea cu subsemnatul.

„Am fost marți și miercuri la poliție pentru că Daniel, momentan actualul meu soț, mi-a făcut două plângeri penale: una pentru evaziune fiscală la salonul de machiaj și cealaltă plângere pentru că eu mi-am abandonat copiii. Adică el zice că îmi las fetele în casă și plec la muncă. El nu mai știe ce să facă.

Cred că înebunește după gratii dacă nu deja s-a întâmplat asta. Din câte știu, până acum, un procent de 90% îi dă faptă premeditată de omor. Asta înseamnă că ar trebui să ia în jur de 20/25 de ani de închisoare. A fost supus și unui test poligraf, după cele întâmplate, pe care l-a picat. A spus că eu am pus ciocanul în casă ceea ce nu este adevărat și s-a dovenit la testul poligraf”, a declarat Dana Roba pentru Click!

În așteptarea adevărului

Dana Roba ne-a mărturisit și ce discuții recente a avut cu socrul său, dar și cât de bine se înțeleg cele două fetițe ale sale cu noul ei partener de viață, Beny:

„Încă nu a început procesul, acuși începe circul. M-a sunat ieri socrul meu că nu o lasă pe ea (soacra – n.r) să îmi răspundă la telefon, eu vorbesc doar cu el și i-am zis că dacă Daniel nu încetează cu plângerile nu o să își mai vadă nepoatele.

Înainte de a se întâmpla asta fetele mergeau amândouă la ei, în vacanță, după care când începeau școala se întorceau în Timișoara. Nu vreau să mă laud, dar fetele se înțeleg foarte bine cu Beny, îl iubesc, parcă ar fi tatăl lor și mă bucur foarte mult pentru asta”.

Click! spune

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași pe nume Chantal și Celine care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net