Ce spune Dana Roba despre zvonurile că soțul său ar avea alte orientări sexuale: „Închidea becul și...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Roba (31 de ani) a trecut plin clipe de coșmar! Asta după ce Daniel Balaciu, bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe, a bătut-o cu bestialitate până a lăsat-o într-o baltă cu sânge. În urma celor întâmplate cei doi se pare că au ajuns dușmani de moarte, iar mai nou, în mediul online, se vorbește de faptul cum că bărbatul ar avea alte orientări sexuale.

„Am citit tot felul de informații cum că fostul soț ar fi gay. Țin minte când locuiam împreună după ora 21.00 – 22.00 închidea becul și statea pe întuneric și vorbea pe Facebook cu băieții. Când plecam la serviciu, el era tot în bucătărie, și vorbea tot cu băieții, îmi zicea când îl întrebam.

Când am făcut șapte ani de căsnicie a uitat de noi, dar de un eveniment din ianuarie cu băieții nu a uitat. Când era vorba de băieți nu uita deloc. Ei bine, acum a ajuns la hotel ( închisoare – n.r) de lux cu băieții.

L-am simțit de multe ori distant cu mine, probabil el se gândea prin altă parte. Acum aștept să vină procurorul din vacanță să înceapă procesul să se termine totul. Îl aștept pe procuror ca pe tata”, a declarat Dana Roba pentru Click!

De unde a pornit totul

În urmă cu două zile, multe persoane din mediul online au lăsat comentarii pe contul de Facebook al Danei Roba în care susțineau că bărbatul cu care a fost timp de șapte ani ar avea alte orientări sexuale.

„Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura sexuală cu bărbați. Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, „A fost și cu mine, a durat ceva timp până ne-am întâlnit că îi era teamă să nu se afle. Nu mă interesează orientarea lui dar nu este corect față de toți care îl înconjoară și care îl ocrotesc să nu știe de unde provine frustrarea lui”, acestea sunt doar două dintre mesajele lăsate de internauți pe platforma de socializare a make-up artistei.

Click! spune

Dana Roba a ajuns de urgență pe masa de operație, în urmă cu patru luni, după ce soțul său, cu care este căsătorită de șapte ani, și cu care are două fetițe, i-a dat opt ciocane în cap și a bătut-o cu bestialitate, până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

După cele întâmplate, Daniel Balaciu a ajuns după gratii, iar Dana Roba își revine ușor – ușor, mai ales că a revenit cu forte proaspete și la serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net