Prodanca începe show-ul din 3 februarie, la Antena Stars! Ce a putut să spună despre Reghe? „Răposatul atârna ca o piatră de moară…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În luna iubirii, Anamaria Prodan (51 de ani) revine la Antena Stars cu reality-show-ul Punct și de la capăt”.  Înainte de lansarea show-ului, impresara a făcut noi declarații dure la adresa fostului soț, Laurențiu Reghecampf.

„Punct şi de la capăt”, reality show-ul ce o are ca protagonistă pe Anamaria Prodan, revine în forță la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon, care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00. 

Producția este o continuare la show-ul  Prodanca și Reghe, din urmă cu ceva ani, când impresara făcea pereche cu Laurențiu Reghecampf. 

Acum însă, Prodanca a decis să meargă mai departe cu show-ul pe cont propriu, ea fiind personajul principal. 

Cei trei copii, Bebeto, Sarah și Rebeca, dar şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături impresarei pe toată durata filmărilor, care se desfășoară pe mai multe continente.

Prodanca a filmat și în America, alături de noul iubit, Ronald Gavril 

O echipă de filmare s-a ținut non-stop în ultima perioadă după Anamaria Prodan și a surprins cele mai importante momente din viața impresarei. 

Aceștia au mers cu Anamaria Prodan și în Statele Unite ale Americii, acolo unde impresara a petrecut Sărbătorile, alături de noul iubit, pugilistul Ronald Gavril. 

Telespectatorii vor putea urmări amănunte picante din povestea de dragoste dintre cei doi, la Antena Stars. 

În show, apar și cei trei copii ai impresarei: Bebe, care este acum deja adolescent, fiicele Rebeca şi Sarah (prima stabilită în New York, iar cea de-a doua revenită în țară în urma unor accidentări repetate la baschet), celebra bonă Nuţi, stilistul Adrian Pescariu şi alți apropiați ai impresarei. 

Anamaria Prodan: „Am reușit să reconstruiesc în 2 ani după <<răposatul>>, piatra de moară atârnată de gâtul meu mă sufoca și mă îneca …”

„Sunt fericită. Am reușit să reconstruiesc în cei 2 ani după <<răposatul>> ce nu mai reușeam de ani să construiesc. Piatra de moară atârnată de gâtul meu mă sufoca și mă îneca …

Sunt mândră de mine și de copiii mei că ne-am ridicat atât de frumos și sunt mândră de toate proiectele  mele și ale familiei mele. Podcast, reality show , business-uri în toate domeniile

În acest reality show veți vedea motorul familiei, Anamaria Prodan, care a inventat o poveste minunată și a apărat o imagine cumplit de pătată a celor ce erau personaje principale … 

Acum veți vedea fața reală, sensibilă, muncitoare și devotată a Anamariei și a copiilor ei!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. În prezent, impresara și-a oficializat relația cu Ronald Gavril, boxerul celebrului Floyd Mayweather. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net