„Da, el este alesul!” Anamaria Prodan, iubita lui Cristi Iacob în „Complotul bonelor”, comedia regizată de Iura Luncașu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat în actorie. Aseară a avut loc avanpremiera fimului „Complotul bonelor”, o comedie românească regizată de Iura Luncașu, cel care a dat lovitura și și-a pus amprenta asupra serialelor „Inimă de țigan” și „Pariu cu viața”.  

Anamaria Prodan joacă rolul Valentinei care în film este iubita lui Virgil, interpretat de actorul Cristi Iacob. Chiar înainte de avanpremieră și de a vedea filmul, celebra impresară de fotbaliști ne-a povestit despre cum a fost experiența ei cu actoria dar și cât de împlinită și fericită este în viața reală, mai ales de când și-a asumat relația cu noul ei iubit, Ronald Gavril (37 de ani), boxerul român care i-a adus liniștea pe care și-o dorea.

„Complotul bonelor” este practic debutul tău pe marile ecrane!

Da, este primul film și a fost o experiență foarte frumoasă pentru mine! Am avut emoții atunci în prima zi când l-am întâlnit pe Cristi Iacob și când am văzut toată gașca noastră frumoasă de actori dar m-au înconjurat cu mare drag și mi-au zis că eu trebuie să fiu eu, că e rolul meu! Valentina este Anamaria și în viața de zi cu zi!

Cristi Iacob ți-a dat vreun sfat, te-a încurajat?

Cristi Iacob a fost o minune de om, lângă mine nonstop! Dacă mă încurcam sau mi se părea mie că nu este foarte ok spusă replica, mă ajuta, mă învața, îmi arată, a fost o experiență din toate punctele de vedere!

Tu și Cristi Iacob sunteți parteneri în film!

Da, el este alesul!

Cum a fost colaborarea cu regizorul Iura Luncașu?

Eu am avut în ultima perioadă noroc de oameni foarte frumoși și buni, din toate punctele de vedere în viața mea! Iar Iura este unul dintre ei și o să rămână intotdeauna în sufletul meu pentru un  miliard de vieți pentru că a avut atât de multă încredere în mine și mi-a dat o șansă pe care poate sunt oameni  care au făcut școală de  actorie și nu au avut-o! Nu știu, a simțit el așa că pot eu să fac rolul ăsta foarte frumos, fără mare pregătire, fără  facultăți de teatru și film.

Bine, tu oricum nu ești străină de lumea televiziunii, ai făcut și reality-show-ul, îl mai faci în continuare...

Da, vine cumva din mine. Cred că este latura asta artistică pe care si eu am moștenit-o de la mama, fetița mea, Rebecca, a moștenit-o de la mine și uite așa, se perpetuează neamul.

„Complotul bonelor”! Tu ai avut o super bonă pentru Bebeto, Nuți! Nu te-ai gândit la un moment dat să o bagi și pe ea în această distribuție?

Nu pentru că toate rolurile au fost muncite și a fost o concurență acerbă pentru fiecare rol cât de mic și de-asta când am primit scriptul m-am uitat la el și am zis cum o să pot eu să învăț atât  de multe replici. Și uite că au venit  natural și nici nu am simțit!

O să vină și „Complotul bonelor 2”?

Vreau să vină un  serial, așa ca, „Friends”, ca să țină foarte mult!

Deci cumva o să te vedem mai des în zona asta de  actorie, cinema?

Îmi place foarte tare! A fost cumva o dorință pe  lista mea care a devenit realitate!

Copiii se vor aduna toți trei și vor veni lângă tine la premieră?

Rebecca nu are cum  pentru că ea este în America, muncește, Bebe joacă în film  și îți dai seama că vine, iar  Sarah probabil că o să aibă liber de la echipă și ea.

Bebe e fiul tău în film?

Nu este fiul meu, păi de ce să facem nepotisme? El și-a câștigat rolul și cred că dintre toți copiii mei el este cel mai talentat pe partea asta de film!

Și tu ai fost plecată în America și de acolo ne-ai făcut o surpriză, noua ta relație! Cum este, cum merge? Vine și iubitul tău aici?

Da, este firesc, este normal și noi ne susținem unul pe celălalt. Ați aflat târziu, într-adevăr, că a fost o promisiune a mea cu mine că dacă eu nu vreau să se afle ceva nu o să se afle! Și nu ați aflat foarte mult timp!

Este de 7 luni împreună cu iubitul ei

Cam de cât timp a început relația dintre voi?

De mult! De când am anunțat atunci imediat că mi-am găsit liniștea cumva și echilibrul!

Adică imediat după divorț, separare? A mai fost o relație...

Încă nu este gata divorțul, probabil sunt aproape  7 luni foarte frumoase. M-a  ajutat enorm, m-a vindecat de tot ce era rană mare, m-a făcut să am încredere din nou în oameni și este altceva! Când trăiești alături de un campion din toate punctele de vedere, înveți că viața asta trebuie trăită frumos și cumva cred eu că fiecare om trebuie să trăiască la nivelul lui!

Ți-ai găsit liniștea! Ești împlinită!

Mi-am găsit liniștea, sunt fericită,  sunt împlinită, mă simt atât de iubita și  respectată și apreciată și divinizată și protejată, în primul rând! Nu mai sunt eu cea care stă în față și încasează toate loviturile și la propriu și la figurat. Este el acolo! Și eu sunt femeie! Trăiesc, în sfârșit, rolul de femeie!

Se termină divorțul anul ăsta?

Doamne, speram să se termine ieri! Vreau să se termine ieri, vreau să uit, să fie un vis foarte-foarte urât din care am ieșit învingătoare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net