O căsuță veche de 130 de ani, din județul Alba, a fost scoasă la vânzare la un preț care a stârnit un val de reacții pe Internet

Cum tot mai mulți români au început să renunțe la viața de la oraș și caută case la țară și cei care dețin proprietăți în mediul rural au început să le scoată la vânzare. Însă, deși uneori prețurile sunt mici, multe ascund și dezavantaje. Este și cazul unei căsuțe vechi din județul Alba, care fost scoasă la vânzare pe Internet, la un preț care a provocat un val de reacții din partea internauților.

Vânzarea unei case vechi de 130 de ani a provocat reacții pe Internet / foto: Facebook
Vânzarea unei case vechi de 130 de ani a provocat reacții pe Internet / foto: Facebook

O casă veche de 130 de ani, situată în județul Alba, la munte, este scoasă la vânzare de proprietari. Însă, prețul care este destul de mic ascunde un dezavantaj, iar acest lucru a provocat sute de reacții virulente. Vânzătorul a publicat detaliile pe grupul de Facebook „Vreau la țară” și a specificat că vinde doar casa, nu și terenul, pentru suma de 3.000 de euro.

„Bună seara, grup! Am o casă bătrânească de 130 de ani. Este foarte bine îngrijită, nu plouă în ea și vreau să o vând. Menționez că vând doar casa, nu și terenul, la prețul de 3.000 de euro (15.000.00 lei)”, este anunțul publicat de vânzător pe grupul „Vrea la țară” de pe Facebook. Acesta a precizat că mica clădire este situată în comuna Mogoș.

„Cred că este o glumă!”

Anunțul a fost publicat de vânzător pe un grup de Facebook / foto: Facebook
Anunțul a fost publicat de vânzător pe un grup de Facebook / foto: Facebook

Din păcate pentru proprietar, cei care sunt în mare căutare de o căsuță în mediul rural s-au înfuriat în momentul în care au aflat că aceasta vină fără pic de teren și este de vânzare doar casa bătrânească: „Cu alte cuvinte, anunțul trebuia să sune așa: am un teren pe care mai am ceva ce mă incomodează, vă rog să mă scăpați de gunoi și să plătiți 3.000 euro”, „La 130 de ani sigur are părți putrede ascunse. Când te apuci să o desfaci, cade. Și eu am vrut să cumpăr o casă care era foarte bună. Mă costa doar 2.000 de euro casa, dar pentru demontare, transport și montaj trebuia să mai scot din buzunar încă 12.000 de euro. Mi-a trecut repede dorința de a o avea”,

„Păi ce să faci cu o casa fără teren, cine vrea să o cumpere și cum face ca să o renoveze sau să o construiască? Cum iese, cum intră? Pe bune, cred că este o glumă!”, „Ce anunț aberant!! Să-și ia omul casa în spinare??”, „Întrebare: cum vindeți doar casa, fără teren?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net