Fotbalistul Gabi Enache, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „M-a amenințat!”

Ultima actualizare:

Fotbalistul Gabriel Enache a făcut acuzații dure la adresa nașului său de cununie, Laurențiu Reghecampf, în podcastul găzduit de Anamaria Prodan. Reproșurile au legătură cu divorțul dintre impresară și fostul soț, aflat încă în desfășurare.

Fotbalistul Gabriel Enache a fost invitat, recent, în podcastul nașei sale, Anamaria Prodan. Fostul fundaș al FCSB a rupt tăcerea și a făcut o serie de acuzații, în premieră, la adresa nașului său de cununie, Laurențiu Reghecampf, cu care impresara se află în divorț. 

Cu acest prilej, Gabriel Enache a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf l-ar fi sunat pe Adrian Mititelu, patronul clubului FCU Craiova, unde fotbalistul a fost legitimat, pentru a-l pune să-l ameninţe, atât pe el, cât și pe soția lui, Lena. 

Scandalul a pornit de la faptul că avocații Anamariei Prodan au chemat-o pe Lena Enache, soţia fotbalistului, să fie martor în procesul de divorţ dintre impresară și Laurențiu Reghecampf.

Gabi Enache, acuze la adresa nașului Laurențiu Reghecampf: „Soția ta să nu meargă nicăieri să vorbească”

„A venit Zelgin la mine, directorul sportiv de la FCU Craiova. Tu erai cu divorțul și mi-a zis: <<Vezi să nu apară numele tău pe nicăieri, cu Ana, cu Reghe, soția ta să nu meargă nicăieri să vorbească>>. 

I-am zis: <<Nu, mă, nu merge! Stai liniștit, n-o să apară numele meu, nu se pune problema de așa ceva. Transmite-i tu lui Mititelu!>>.

Cumva, a venit să mă amenințe Mititelu să nu apar eu sau soția mea în procesul lui Reghe. Sigur, Reghe l-a sunat pe Mititelu, să mă amenințe el pe mine. Cam asta s-a întâmplat. Nu avea Mititelu de unde să știe. Reghe a sunat la echipă”, a dezvăluit Gabriel Enache, invitat în podcastul Anamariei Prodan

banner gabi enache png

Gabriel Enache are acasă o bombă sexy! Focoasa Lena, acuzată că i-a spart casa fotbalistului!

Fostul fundaș al Stelei se mândrește cu soția sa, Lena, care este una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști de la noi. 

Consoarta lui Gabi Enache a făcut atletism, a activat ca model, iar acum este pasionată de cozonaci.

Blonda a fost model Playboy și a fost acuzată că i-a spart casa fotbalistului, care a divorțat de fosta soție, Mădălina, pentru ea.

„În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. 

E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Eu nu pot să mă uit cumva la soția colegului meu, încerc să evit. Îi văd că ei se uită (n.r.- la soția lui), atunci mândria mea e peste tavan și gelozia, undeva jos. 

Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească”, a mai spus Gabi Enache.

Gabi Enache și Lena s-au cunoscut în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, cu care are și o fetiță, pe nume Anais. 

Gabi a divorțat, cu scandal, de fosta soție, Mădălina, iar Lena a fost atunci acuzată că i-ar fi stricat casa chipeșului fotbalist.

Fostul fundaș de la FCSB a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au împreună un băiețel (de 6 ani), care o are ca nașă pe impresara Anamaria Prodan

Gabriel Enache a semnat, la începutul anului 2022 cu FCU Craiova, însă nu a jucat timp de 6 luni, din cauza unei interdicții la transferuri a oltenilor.

În vara anului 2023, Gabi Enache (33 de ani) s-a despărțit cu scandal de echipa oltenilor, după ce s-a certat cu patronul Adrian Mititelu.

De-a lungul carierei sale, fotbalistul Gabi Enache a mai evoluat pentru echipe, precum: CS Mioveni, Astra Giurgiu, FCSB, Rubin Kazan, Partizan, Dunărea Călărași, Kyzylzhar și Zhetysu. Pentru Naționala  României, fundașul dreapta a adunat doar cinci prezențe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net