Cât de mare s-a făcut băiețelul lui Reghe și al Corinei Caciuc! Liam îi seamănă tot mai mult celebrului antrenor

A trecut mai bine de 1 an de zile de când Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel pe nume Liam, fiind rodul iubirii care i-a legat. Acum, bruneta se pregătește să aducă pe lume cel de-al 2-lea copil, în timp ce Liam crește văzând cu ochii. Uite din imaginea de mai jos cât de mult seamănă cu tatăl său. 

image

Cu toate că începutul relației Corinei Caciuc cu Laurențiu Reghecampf a fost presărat de multă dramă și scandaluri, trecerea timpului le-a permis să își pună viața în ordine și să trăiască mult mai ferit de ochii lumii. Cei doi par să se înțeleagă de minune și să se bucure de familia pe care o au. 

Liam, copia fidelă a tatălui său!

Reghe și iubita sa au reușit să construiască rapid bazele unei familii unite. Au lăsat în urmă amintirile neplăcute care le-au marcat relația și au reușit să își facă ordine în viață. Se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară în doar câteva luni, dar până atunci se bucură de fiecare zi alături de micuțul lor Liam, care crește și îi seamănă din ce în ce mai mult antrenorului. 

Fotografia cu Liam postată de Corina Caciuc, pe Instagram
Fotografia cu Liam postată de Corina Caciuc, pe Instagram

Laurențiu Reghecampf: „Sunt foarte fericit!”

La scurt timp după izbucnirea scandalului - separarea de Anamaria Prodan și noua relație alături de Corina- Laurențiu Reghecampf a fost prezent în podcastul moderat de Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre momentul în care și-a cunoscut actuala parteneră:

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea.

La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, spunea în urmă cu ceva vreme Reghe, precizând și faptul că între el și impresară lucrurile nu mai funcționau. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net