Iubita lui Laurențiu Reghecampf face furori! Imaginea care a devenit virală. „Semeni cu Georgina Rodriguez!”

Ultima actualizare:

Corina Caciuc a avut o apariție de senzație în timpul unei vizite la o fermă, unde a mers alături de Laurențiu Reghecampf și de băiețelul lor, Liam! Iubita antrenorului român este însărcinată pentru a doua oară, iar Reghecampf urmează să devină tată din nou!

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg

Potrivit celor de la as.ro, imaginile postate de către Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram au atras aprecierea tuturor fanilor acestuia din mediul online, care au oferit complimente cuplului fericit. Iubita faimosului antrenor român urmează să aibă un nou copil cu Laurențiu Reghecampf, iar cei doi, alături de fiul lor, Liam, au vizitat o fermă superbă!

Laurențiu Reghecampf mai are deja 3 băieți, pe Luca (alături de Mariana Pfeiffer), pe Laurențiu Jr. „Bebeto” (alături de Anamaria Prodan), cât și pe mezinul Liam, fiul său cu actuala sa iubită, Corina Caciuc.

„Semeni cu Georgina Rodriguez”

Postarea antrenorului a atras mii de aprecieri / foto: Instagram
Postarea antrenorului a atras mii de aprecieri / foto: Instagram

Unul dintre comentariile scrise la pozele postate pe Instagram o aseamănă pe iubita antrenorului român cu faimoasa Georgina Rodriguez. „Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, a scris un internaut. Postarea în care cuplul apare împreună a fost apreciată și de către faimosul fotbalist Gabriel Tamaș, care s-a retras anul trecut din activitate.

Între timp, nu doar Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața după despărțirea de Anamaria Prodan. Fosta soție a acestuia trăiește acum o poveste de dragoste alături de boxerul român Ronald Gavril, care este cu 14 ani mai mic decât ea.

Între timp, antrenorul român are de rezolvat și chestiunea clauzei de reziliere pe care trebuie să o plătească celor de la Universitatea Craiova. Se pare că ar fi vorba despre suma de 300.000 de euro, iar patronul echipei, Mihai Rotaru, spune că mai există și un împrumut care trebuie achitat.

„Mă uit în cont în cont mâine. Nu am primit. Am câștigat acum, în prima instanță, la comisii, nu știu dacă face sau nu recurs, după care se va pune în executare. 300.000 de euro a rămas, el a propus 150.000 de mii, am negociat, după ce am negociat am rămas la 300.000”, a declarat acesta, conform sursei citate.

„Mai are să îmi dea și niște bani înapoi, nu mulți. Mai puțin de 500.000 de euro”, mai preciza Mihai Rotaru, în luna noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net