Radu Drăgușin, martor la eliminarea lui Tottenham din Cupa Angliei

Radu Drăgușin a asistat fără a putea face ceva la eliminarea lui Tottenham Hotspur din 16-imile din Cupa Angliei, românul fiind rezervă în meciul în care echipa lui „s-a predat”, vineri, în fața lui Manchester City, care s-a impus cu 1-0. 

Radu Drăgușin (stânga) a fost rezervă la meciul din Cupa Angliei (FOTO: Getty Images)
Radu Drăgușin (stânga) a fost rezervă la meciul din Cupa Angliei (FOTO: Getty Images)

Partida de fotbal a fost a doua pentru jucătorul de 21 de ani, în calitate de jucător al grupării engleze, după ce a mai fost inclus în lot și la meciul de Premier League, în care londonezii au înfruntat Manchester United și au obținut o remiză, 2-2, confruntare în care fundașul român și-a consemnat debutul, spre finele partidei, în minutul 85. 

Haaland, încă „pe bară” din cauza accidentării

„În primul rând, sunt mulțumit că ne-am atins rapid țintele din acest mercato, un fundaș central și un jucător de atac, cu Radu Drăgușin și Timo Werner. Amândoi au profitat de aceste zile de pregătire și s-au adaptat la ce este aici. A fost o săptămână bună de pregătire, nu mai dură față de ceea ce facem de obicei, dar dusă la un nivel ridicat. Cu Radu și Timo în lot, am ridicat nivelul în tot ce am realizat. S-au adaptat bine. I-am urmărit cum s-au antrenat și cum s-au integrat stilului nostru de pregătire. Amândoi s-au adaptat deja, se simt bine alături de colegi. Au pătruns într-un grup bun. Și clubul s-a străduit să-i facă să se simtă bine și amândoi sunt extraordinari”, a comentat tehnicianul lui Tottenham, Ange Postecoglou.
Manchester City n-a putut conta pe Erling Haaland, amânându-se cu câteva meciuri momentul în care norvegianul va reveni pe teren. La cei 23 de ani ai săi, „perla” lui Pep Guardiola se confruntă cu o accidentare, survenită la granița dintre noiembrie și decembrie și, în lipsa lui, „cetățenii” au obținut nouă victorii și un egal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net