Moldovan, prezentat oficial la Atlético Madrid. Primele declarații ale portarului

După ce a semnat, miercuri, contractul cu Atlético Madrid, Horațiu Moldovan a susținut prima sa conferință de presă, o zi mai târziu oferind cele dintâi declarații din ipostaza de jucător al grupării spaniole, unde va îmbrăca tricoul cu numărul 1. 

Horațiu Moldovan a început pregătirea cu noua sa echipă (FOTO: Facebook)
Horațiu Moldovan a început pregătirea cu noua sa echipă (FOTO: Facebook)

„Pentru mine înseamnă un mare pas în carieră, o onoare să pot reprezenta aceste culori, este o mândrie să ajung la un club atât de mare! Acum, sunt aici şi trebuie să muncesc din greu, să îmi aştept rândul şi să dau ce am mai bun pentru acest club. Ştiu foarte bine unde am venit, este un club imens, este foarte iubit. Abia aştept să-i văd pe suporteri în tribune. Am venit aici ca să câştigăm trofee împreună. Sper să nu vă dezamăgesc, niciodată!”, a spus Horațiu Moldovan, care a promis să fie „un jucător foarte determinat” la formația din Primera División: „Mă gândesc foarte mult la obiectivele echipei şi cred că am calităţi bune, de aceea am fost ales să vin aici. Sper ca, atunci când îmi va veni rândul, să nu dezamăgesc pe nimeni şi chiar să-i surprind pe toţi şi să pot să demonstrez că sunt un portar de mare valoare”.

Mesajul lui Diego Simeone: „Muncește din greu și luptă pentru club!”

Între timp, fostul goalkeeper al Rapidului a purtat și primele discuții cu noul său antrenor, Diego Simeone, care s-a arătat bucuros de venirea lui, iar la prezentarea oficială a fost prezent şi un fost jucător emblematic al clubului madrilen, legendarul Miguel Ángel Ruiz, care a jucat cele mai multe meciuri în tricoul echipei din Spania, 356 în 10 sezoane și care l-a încurajat și lăudat pe goalkeeper-ul român. „Da, am reușit să vorbesc cu Mister, am schimbat câteva vorbe. Am rămas impresionat de dânsul, e o persoană incredibilă. Mi-a zis că se bucură că am ajuns aici, să muncesc din greu și să lupt pentru club”, a concluzionat Horațiu Moldovan la prezentarea oficială.
În plan financiar, fotbalistul estimat la 2,6 milioane de euro de către Transfermarkt va avea un venit de 800.000 de euro în primul sezon, urmând să crească progresiv cu 180.000 de euro în fiecare an competițional. În ceea ce privește șansele pentru un debut în viitorul apropiat, situația e una delicată, dat fiind că titularul de drept al postului ocupat de român este slovenul Jan Oblak.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net