Cum i l-a suflat focoasa Lena pe fotbalistul Gabi Enache fostei soții? «Ne-am îndrăgostit la un burger!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lena și Gabi Enache se pregătesc, luna aceasta, să sărbătorească șapte ani de relație. Blonda sexy, fost model Playboy, a fost acuzată că i-a spart casa fotbalistului, care a divorțat de fosta soție, Mădălina, după ce a făcut o pasiune subită pentru ea. Lena a dat din casă și a povestit, pentru Click!, despre căsnicia cu fotbalistul, care merge ca unsă. Nu prea este el romantic, însă a împrumutat din pasiunea pentru gătit a Lenei, care este talentată la făcut cozonaci pufoși.

Lena și Gabi Enache fac șapte ani de relație Sursa: Instagram
Lena și Gabi Enache fac șapte ani de relație Sursa: Instagram

Povestea de amor dintre fotbalistul Gabi Enache și frumoasa Lena a început în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, femeia care i-a dăruit mijlocașului și o fetiță pe nume Anais.

Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și Gabi a decis să divorțeze, cu scandal, de fosta soție Lena Enache a fost atunci acuzată că ar fi distrus căsnicia sportivului.

Fostul fundaș de la FCSB s-a despărţit în 2017 de Mădălina, și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au devenit, la sfârșitul lui 2017, părinții unui băiețel, micuțul având o nașă celebră, pe impresara Anamaria Prodan. 

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, fotbalistul fiind cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. A invitat-o pe Lena la un fast-food, locul în care cei doi își sărbătoresc și acum aniversările.

„Eu m-am îndrăgostit de Gabi la un burger! El m-a invitat la un fast-food să ne cunoaștem. E locul unde mergem și acum să sărbătorim ca să ne aducem aminte.

Facem, în curând, șapte ani de relație! O să vedem cum o să sărbătorim, că de vacanțe nu prea avem timp. Trebuie să termin și facultatea, am multe pe cap”, a declarat Lena, pentru Click!

Fotbalistul a fost transferat în decembrie anul trecut la FCU Craiova. Cu ocazia asta s-a apucat și de gătit, la concurență cu nevasta.

Lena e specialistă în dulciuri Sursa: Instagram
Lena e specialistă în dulciuri Sursa: Instagram

Lena e expertă în cozonaci!

Lena are o afacere pe care o promovează pe rețelele sociale, iar specialitatea ei sunt cozonacii pufoși, care se vând ca pâinea caldă.

Gabi nu este tipul romantic. Mă rog de el să-mi aducă flori și nimic! Eu nu simt presiune ca nevastă de fotbalist, nu mi-e frică că mi-l ia alta!

În schimb îmi place că, de când e la Craiova, s-a apucat de gătit. Încearcă și el diverse rețete, mă tot întreabă. E pasionat. Mie îmi place să fac cozonaci, am învățat de când eram mică. Am avut comenzi cu nemiluita de Paște, pentru că nici nu am mărit prețurile, a mai spus Lena.

Lena Enache are 33 de ani, este mai în vârstă cu doi ani decât Gabi Enache, însă este una dinte cele mai sexy soții de fotbalist din România. Focoasa blondă a trecut de la atletism la lumea modellingului, iar acum e pasionată de cozonaci.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net