Lena și fotbalistul Gabi Enache fac dragoste cu porția! I-a fost amantă și acum îi e soție!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lena Enache este una dintre cele mai frumoase și mai sexoase soții de fotbaliști din România. Lena i-a fost amantă și apoi soție fosutlui stelist Gabi Enache. Lena știe cum să-și țină bărbatul pe jar și ne-a mărturist care e secretul căsniciei lor.

Lena este soția fotbalistului Gabi Enache Sursa: Facebook
Lena este soția fotbalistului Gabi Enache Sursa: Facebook

A făcut atletism, a fost model și acum este soție de fotbalist! Lena Enache recunoaște că sportul a ajutat-o. Nu are decât o singură operație estetică la activ și arată trăsnet la 33 de ani!

Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după a cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani. Din cauza alăptatului, sânii se cam lăsaseră. Eu mănânc și jumătate de cozonac o dată. Mă mai lupt și eu acum cu celulita”, a povestit Lena, pentru Click!

Povestea de dragoste dintre fotbalistul Gabi Enache și frumoasa Lena a început în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era căsătorit cu Mădălina, femeia care i-a dăruit mijlocașului și o fetiță pe nume Anais.

Cei doi s- au văzut, s-au plăcut și Gabi a decis să divorțeze, cu scandal, de fosta soție, Mădălina. Lena a fost atunci acuzată că ar fi distrus căsnicia sportivului.

Fostul fundaș de la FCSB a divorțat în 2017 de prima soție, Mădălina, și s-a căsătorit civil în același an cu Lena. Cei doi au devenit, la sfârșitul anului 2017, părinții unui băiețel, micuțul având o nașă celebră, pe impresara Anamaria Prodan. Gabi Enache mai are o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, fosta sa soţie, care a rămas în custodia mamei.

„Nu mai vreau alți copii!”

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, fotbalistul fiind cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. Cei doi au acum o familie de poveste și se iubesc cu patimă. Pentru asta însă Lena face naveta la Craiova!

Eu nu sunt microbistă, unde merge Gabi cu echipa aia țin și eu. Eu nu stau cu el la Craiova. Eu stau la București și el al Craiova. Facem naveta ca doi tineri îndrăgostiți! E mai frumos așa. Plus că, mai răruț e mai drăguț. Cred că ăsta este și secretul, puțină pauză în relație.

Nu mai fac nici un copil. Nu am ajutorul necesar pentru a mai face un copil. Mi-aș fi dorit, dar este perfect așa. Și cu bonă tot trebuie să fii lângă copil. Tu trebuie să-i dai copilului educație, nu bona”, a mai declarat Lena, pentru Click!

Lena Enache are 33 de ani, a pozat în Playboy și este mai în vârstă cu doi ani decât Gabi Enache, fotbalist legitimat în prezent la FCU Craiova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net