Laurențiu Reghecampf riscă ani grei de închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură dură, în urma scandalului mai vechi în care a agresat-o în plină pe Anamaria Prodan, în acte încă soția lui. Instanța a decis urmărirea penală a antrenorului de fotbal, pentru violență în familie. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / foto: Arhiva Click!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / foto: Arhiva Click!

Conform informațiilor apărute în presă, avocata impresarei a anunțat faptul că s-a început urmărirea penală împotriva lui Laurențiu Reghecampf, pentru infracțiunea de violență în familie. 

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal 

În urmă cu trei ani de zile, întreaga țară afla că unul dintre cele mai indestructibile cupluri a ajuns în pragul despărțirii. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au devenit soț și soție în anul 2008. După ce s-a aflat de relația extraconjugală a antrenorului, culminând cu despărțirea de impresară, a urmat o întreagă serie de scandaluri. 

În luna septembrie a anului 2022, Laurențiu Reghecampf a mers la vila din Snagov pentru a-și vizita băiatul, pe Bebe. După un dialog aprins cu mama acestuia, cei doi au ajuns să se amenințe și să se ia la bătaie în plină stradă. Întreg incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un apropiat al Anamariei. 

Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate faptul că joi, 25 aprilie 2024, s-a început urmărirea penală împotriva lui Laurențiu Reghecampf, în dosarul de violență în familie. Riscă, astfel, cinci ani de închisoare. 

„Începând de joi, 25 aprilie 2024, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie.

Suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor.

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul Oleg Burlacu la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net