Iura Luncașu, buget impresionant pentru comedia „Complotul bonelor”! „Mi-a fost foarte clar din clipa în care am stat cu ea la discuții...”

#Exclusiv Click!

Iura Luncașu (48 de ani) este regizorul responsabil pentru comedia „Complotul bonelor”, filmul care a avut avanpremiera aseară și în care joacă Cristi Iacob, Anamaria Prodan, Ioana Petric și mulți copii talentați.

Despre distribuție și bugetul filmului, regizorul serialelor „Pariu cu viață”, „Moștenirea”, „Iubire și onoare”, „Iubire ca în filme, „Regina”, „Inimă de țigan” și multe alte producții de succes, ne-a povestit pentru Click! cât de bine s-a  „pliat” cu Cristi Iacob și Anamaria Prodan.

Cum e "Complotul bonelor? Cum ați ales distribuția? Este una de succes!

Cristi îmi era foarte clar că va juca, nici n-am făcut casting la filmul ăsta pentru că mi l-am dorit pe Cristi Iacob. Era mult prea potrivit! Eu am lucrat cu Cristi, știam că are forță, avea exact datele de care aveam nevoie pentru acest film.

Și la Anamaria Prodan cum v-ați gândit?

La ea, în schimb, am zis că am nevoie repede să conving oamenii că personajul lui se va lupta cu o femeie puternică. Cine este acea femeie puternică cu care nu te poți lupta? Și în secunda doi am zis bun,  Anamaria Prodan! Întâmplător am vorbit cu Adrian Pescariu, ne-a pus la o discuție telefonică. I-am spus care este personajul, dacă și-ar dori, dacă ar interesa-o, i-am spus că am experiență și știu  să lucrez cu oameni care nu au școală de actorie, se potrivește oricum rolul foarte bine doar că  mai vreau să și văd cum ești tu iubind sau cum ești tu în relația cu  copiii, că bănuiesc că nu e același lucru... În lumea fotbalului am înțeles, te impui în lumea bărbaților, mai ales în fotbal, trebuie să fii puternică, numărul 1, am înțeles dar aici o să vreau să te văd altfel!  Plus că și publicul va fi interesat să te vadă pe tine, Anamaria Prodan, un pic altfel, cum știi tu să iubești, spre exemplu! I s-a părut foarte  interesantă această provocare și mai departe lucrurile au funcționat cu un firesc absolut nebun.

Cum ați descoperit-o la filmări pe Anamaria Prodan? Cât de bine s-a descurcat?

Mie mi-a fost foarte clar din  clipa în care am  stat cu ea la discuții pentru că am ceva experiență, am lucrat cu foarte  mulți oameni și nu numai actori  profesioniști și pentru mine contează foarte tare prima impresie sau primele discuții și atunci  pot localiza dacă e de mers mai departe cu un om sau nu. Și dacă după 5 minute am închis și am bătut palma, mi-a fost foarte clar că vom lucra cu usurință și va fi ce trebuie.

 Acum este avanpremiera. Cum credeți că va fi primit filmul de către publicul larg?

Nu știu! Chiar nu știu! Îmi doresc să fie  bine primit! Evident că am așteptări dar cea mai mare dorință a mea  întotdeauna va rămâne asta, ca de la film la film să existe un next level, că  asta ne permite să ne ducem și mai departe, să facem lucrurile și mai bine, să investim și mai mulți bani în filme și logic că am aceste așteptări! Evident că eu am învățat cât de cât să comunic cu publicul de-a lungul timpului, am avut  destul de multe rezultate în sensul ăsta dar întotdeauna există  o reținere că povestea de multe ori este o loterie, poate să fie o poveste care să nu prindă pur și simplu. Nu cred că este cazul aici dar pentru mine e primul contact cu publicul, oamenii ăștia nu au  văzut deloc nimic, au văzut un trailer, li s-a părut interesantă premisa dar vreau să văd dacă filmul  îi dezamăgește sau nu!

Veți continua cu Complotul bonelor 2?

Dacă va fi  un film atât de căutat este aproape logic deși nu îmi plac supele reîncălzite, nu sunt adeptul, cred că avem destul de multe povești  de spus.

La cât s-a ridicat bugetul pentru "Complotul bonelor"?

În jur de 700.000 de euro, acum nu mai fac calcule și cu cel de marketing, dar producția a fost cam în jur de 700.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net