Cristi Iacob are numai cuvinte de laudă pentru iubita sa din film, Anamaria Prodan! „Este exemplară, răspunde cu aceeași monedă, un om foarte inteligent”

#Exclusiv Click!

Actorul Cristi Iacob (55 de ani) joacă rolul principal în comedia românească „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu.

Cristi Iacob se iubește în film cu Anamaria Prodan. Cum a fost la filmări, cu scenele mai intime, și cât de bine s-au completat și înțeles cei doi, juratul de la „Te cunosc de undeva” ne-a mărturisit pentru Click! Cât despre show-ul celebrelor transformări de la Antena 1, Cristi Iacob ne-a povestit că nu poate avea concurenți preferați pentru că trebuie să jurizeze corect și corespunzător!

Anamaria Prodan ne-a spus că a avut un profesor bun la filmările pentru „Complotul bonelor” și că ați ajutat-o enorm!

Nu un profesor, eu cred că un prieten, ceea ce e foarte bine. De obicei cu oricine joc nu am preconcepții de dinainte, pe mine nu mă interesează alte lucruri ci doar omul din fața mea. Este exemplară, răspunde cu aceeași monedă, un om foarte inteligent, foarte stăpân pe sine, cu picioarele pe pământ și atunci am luat-o ca atare!

Cum a fost Ana la debutul ei în cinematografie?

O să-l văd eu acum că nici eu nu știu, atunci eram atât de prins și în situațiile respective încât nu ne-am gândit cam cum o să arătăm!

Despre Virgil, personajul pe care îl interpretați în film ce putem spune?

S-a construit acolo, dar sigur că am avut repetiții înainte ceea ce a fost foarte bine. Regizorul Iura Luncașu a insistat, pentru că e un profesionist și era vorba de niște copii care aveau de învățat niște replici, care trebuiau să aibă o chimie cu mine pentru că în film sunt totuși tatăl lor și atunci trebuia să fie ceva gingaș și autentic, adică ei să mă simpatizeze și când se uită la mine să se uite cu drag, cu un anumit tip de drag. M-am jucat cu ei, am vorbit, ne-am înțeles, "give me 5, bro" și alte chestii. A trebuit să știu exact cum sunt ca să ne putem intra în rol.

Cu Anamaria Prodan formați un cuplu în "Complotul bonelor"! Cum este?

În primul rând că este o corectitudine ieșită din comun! A fost frumos, plus că am avut câteva scene mai intime un pic și astea sunt foarte complicate pentru că e vorba de pudoarea unui om vizavi de pudoarea altui om, sigur nu vorbim de lucruri initime-intime de-a dreptul. Vorbim de "pot să te pup", până la urmă sunt doi iubiți, trebuie să arate firesc faptul ăsta că te pupi pe frunte sau... nu e doar "Săru'mâna, doamnă!".

Ați trecut cu bine peste!

Sigur că da! E vorba de firescul unui film, practic ne-am asumat niște personaje!

A început sezonul 20 „Te cunosc de undeva”!

Wow! Am început în forță! Cred că o să fie grozav, producătorii ăștia sunt nebuni, aduc tot timpul ceva din ce în ce mai spectaculos. Sperăm să facem noi față, să fie cât mai obiectiv cu putință pentru că o să fie un sezon foarte-foarte bun!

Vreau să se înțeleagă foarte bine și să înțeleagă și cei dinainte! Nu înseamnă că au fost concurenți mai buni ca ei, e vorba de sezon, e vorba că formatul ăsta trebuie să evolueze permanent pentru că evoluăm și noi cu timpul, creștem, înțelepțim, vedem exact unde sunt chestiile nevralgice și atunci trebuie să evoluăm cumva și cum arată un 4 K față de un super HD e altceva!

Cine vă place cel mai mult dintre echipele anunțate?

Nu am voie să divulg! În ceea ce mă privește încerc cât pot eu să fiu mai obiectiv deși pe unii îi cunosc mai bine. În clipa aia, deși sunt tentat ca orice om să am o simpatie mai mare față de cineva, încerc să-l scot de acolo și să pun ce văd în față. Și o să vedeți la jurizări că am fost pus în această situație, să judec cu sufletul sau cu mintea și atunci nu, trebuie să jurizez corect că mă râde lumea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net