Actrița româncă din Generația de Aur care a divorțat pentru a se căsători cu amantul ei. Se îndrăgostise de el chiar dacă avea verigheta pe mână

Ultima actualizare:

Poveștile de iubire trăite de marii artiști ai țării noastre au fost multe dintre ele asemănătoare rolurilor pe care le-au jucat în luma cinematografică. Amintim astăzi de o dragoste din trecut care a rupt bariere și a presupus sacrificii supreme. Află din rândurile de mai jos idila trăită de marea artistă Stela Popescu. 

Stela Popescu, considerată actrița Generației de Aur a României, a trecut în neființă în data de 23 noiembrie 2017. A trăit o viață de film, pe care și-a dedicat-o nu doar carierei, ci și iubirii. A fost căsătorită de două ori, însă doar ultimul mariaj i-a adus fericirea supremă. 

Stela Popescu, poveste de dragoste desprinsă din filme

În timpul căsătoriei cu primul soț, Dan Puican, Stela Popescu a simțit fiorii unei alte iubirii. Era vorba despre Mihai Maximilian, pe care l-a cunoscut în timp ce era căsătorită și pentru care a ales să divorțeze în anul 1969, totul doar pentru a trăi alături de bărbatul vieții sale. Mariajul lor a fost unul plin de bucurii nemăsurate și nenumărate călătorii peste hotare. 

Stela Popescu și Mihai Puiu Maximilian, cel de-al doilea soț
Stela Popescu și Mihai Puiu Maximilian, cel de-al doilea soț

„Între noi a fost mai mult decât o căsătorie”, spunea Stela Popescu.

„Ştiu că se spune de suflete pereche , dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Şi se trezea devreme. Lucra dimineaţa, la 6.30 îi duceam cafeaua şi nu mai intrăm acolo să-l întrerup”, mai povestea aceasta.

Nu au devenit părinți, însă au ales să adopte o nepoată de-ale soțului ei, pe Doina Maximilian, pe care au crescut-o și iubit-o ca pe propria fiică de la vârsta de 16 ani. 

Și-a părăsit soțul pentru bărbatul de care era îndrăgostită până peste cap 

 Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu
Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu

În trecut, Stela Popescu rememora începutul poveștii sale de dragoste cu Mihai Maximilian. L-a părăsit pe Dan Puican fără urmă de regret și fără a privi înapoi. 

„Pur şi simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soţ „călare” pe un Renault 16. Aşa s-a întâmplat. Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa pentru că eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere. Ca iubit era un bărbat pudic, delicat. Îmi spunea „te iubesc” din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun…Îmi spunea: „Tu eşti norocul meu!”. Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi plecă în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru”, povestea Stela Popescu, potrivit a1.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net