Se zvârcolește în mormânt! Cum arată locul de veci al Stelei Popescu, la șase ani și jumătate distanță de la moartea sa. Imagini dezolante

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Imagini dezolante surprinse de reporterul Click!, zilele trecute, la mormântul Stelei Popescu de la Cernica. A avut o carieră artistică de succes, de mai bine de 60 de ani, în lumina reflectoarelor, mulți români au idolatrizat-o și au apreciat-o, iar acum se pare că a fost uitată de lume.

Imaginile pe care jurnaliștii Click! vi le prezintă vorbesc de la sine. Se pare că Stela Popescu a fost uitată de tot de apropiați și fani, dacă ar fi să ne raportăm la felul în care arată mormântul în ziua de astăzi: fără o lumânare aprinsă și câteva flori ofilite pe cavoul său care așteaptă să fie strânse și aruncate la gunoi.

Dacă acum șase ani și jumătate, pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv, erau mii de oameni la căpătâiul Stelei Popescu, să își ia rămas bun de la marea actriță, acum nu mai este nimeni.

Sacrificiu pentru carieră

Pentru a ajunge un nume în industria artistică, Stela Popescu a muncit din zi în noapte, ba mai mult și-a sacrificat și viața personală, deoarece regretata actriță nu și-a dorit să devină mamă, deoarece creșterea unui copil i-ar fi împiedicat, pe moment, ascensiunea în carieră. Chiar dacă a fost căsătorită de două ori, prima dată cu regizorul Dan Puican și a doua oară cu textierul Puiu Maximilian, Stela Popescu nu a devenit mamă.

Click! spune

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Marea doamnă a teatrului românesc a fost găsită de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, după aproape 12 ore de la incident, întinsă pe parchet în casă, singură. Pentru că a muncit o viață întreagă, regretata actriță a lăsat în urmă o avere colosală și anume o vilă în zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, o vilă în Crevedia, una în stațiunea 2 Mai, dar și un bloc de apartamente în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net