Cât costă cazarea în vila lui Alexandru Arșinel de pe litoral? Ce s-a ales, însă, de proprietatea Stelei Popescu

#Exclusiv Click!

 Casa lui Alexandru Arșinel, cea din localitatea 2 Mai, atrage din ce în ce mai mulții turiști în zilele toride de vară. Deși vila regretatului actor a întâmpinat mai multe episoade nefericite, acum locuința face bani la foc automat. Paparazzi Click! au obținut informații și imagini în exclusivitate nu doar cu vila lui Alexandru Arșinel, ci și fosta casă a Stelei Popescu, ambele aflate în vecinătate.  

Începând din anul 2018, vila lui Alexandru Arșinel a fost oferită spre închiriere turiștilor care își petrec vacanța de vară pe litoralul românesc, tradiție care se păstrează și în prezent. Cât despre casa de vacanță a Stelei Popescu, aceasta ar fi fost vândută, potrivit informațiilor oferite de un vecin Paparazzilor Click! Dacă înainte era dată spre închiriere, acum nimeni nu îi mai calcă pragul.

Cât plătesc turiștii pentru o noapte în vila lui Alexandru Arșinel

Potrivit informațiilor oferite de Click!, răposatului Alexandru Arșinel este pusă și acum la dispoziția turiștilor care nu au nicio problemă în a plăti suma de 450 ron pe noapte, fără mic dejun inclus. Vila este întreținută și se află în condiții bune, reușind să producă și acum bani.

În anul 2014, casa actorului a fost spartă de cinci ori, și hoții au furat un frigider și o mașină de spălat.

„Au spart-o în decurs de trei zile de două ori. Si anul acesta înca de trei ori. Unul dupa altul. Acum au furat un frigider, masina de spalat”, mărturisea Alexandru Arșinel la România TV, la acea vreme.

Ce s-a ales de vila Stelei Popescu

Ce s-a ales de vila Stelei Popescu / foto: Click!
Ce s-a ales de vila Stelei Popescu / foto: Click!

Cunoscută drept „Regina teatrului de revistă”, Stela Popescu a muncit o întreagă viață practicând meseria pe care a iubit-o din tot sufletul. De asemenea, regretata artistă a reușit să agonisească și ceva bunuri, pentru a-i oferi Doinei Maximilian, fata pe care a adoptat-o, o viață ferită de lipsuri. 

Bună prietenă și colegă de scenă cu Alexandru Arșinel, cei doi au fost și vecini, întrucât vilele lor din localitatea 2 Mai se învecinau. 

Din păcate, conform informațiilor pe care noi le-am obținut în exclusivitate, casa pe care nu demult Doina o moștenise și o abandonase ulterior are acum noi proprietari și nici urmă de om care să anime locuința, așa cum regretata artistă o făcea pe vremuri, cu felul ei carismatic de a fi. 

„Am călătorit în trenuri cu gheaţă la ferestre, am jucat în săli unde spectatorii aveau cojoacele pe ei, dar eu n-am urcat pe scenă cu cojocul pe mine! Când vedeam lumea stup acolo, oameni fericiţi, cum să nu mă bucur? Am muncit, am îndurat, dar am ştiut întotdeauna pentru ce. Am o meserie în care se aleargă mult.

Acele spectacole «de probă», făcute cu marii actori ai României, se făceau peste tot prin ţară, pentru că salariile erau foarte mici. Ca să ne fie bine, trebuia să jucăm şi câte trei spectacole în aceeaşi zi şi mai mereu eram pe drumuri – cu trenul, cu maşina, chiar şi cu căruţa, apropo de vorba mamei.

Lucram şase zile din şapte, în fiecare zi, mai puţin lunea. Rareori prindeam câte o zi liberă. Şi, în loc să mă relaxez, plecam la Cluj, la Timişoara, prin tot felul de săli de prin ţară, şi jucam aceste şuşe”, mărturisea regretata artistă, într-un interviu pentru revista Flacăra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg