Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori. Cum arată acum

Ultima actualizare:

Actorul Alexandru Arșinel are de mulți ani o casă în localitatea 2 Mai. Proprietatea pusă la închiriat atrage numeroși turiști în zilele călduroase de vară. Ei bine, vila celebrului actor a avut parte de câteva episoade mai nefericite. 

Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori
Casa lui Alexandru Arșinel a fost spartă de cinci ori

Nu o dată, ci de cinci ori, casa lui Arșinel din stațiunea 2 Mai a fost spartă de infractori, în trecut. Vila rămâne în continuare foarte bine îngrijită, deși actorul se confruntă în această perioadă cu probleme medicale grave.

Citește și: Alexandru Arșinel, în stare critică la spital? 

De mai bine de trei ani, casa de pe litoralul românesc este pusă la dispoziția turiștilor, fiind de închiriat. Vila se află la doar 2 minute de plajă. Mai mult, în apropierea locuinței se găsește și casa regretatei Stela Popescu.

Vezi și: Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

Cum arată casa lui Arșinel de la 2 Mai? Cât plăteși pentru o săptămână de cazare

Casa din 2 Mai are trei dormitoare, bucătărie, dar și o grădină unde se află și un grătar. Ea poate fi închiriată doar în totalitate, pentru un grup de persoane, iar prețul e destul de piperat.

Astfel, costul pentru o săptămână în timpul lunii august poate să ajungă chiar și la 7.000 de lei. Vezi AICI cum arată casa de la 2 Mai deținută de Alexandru Arșinel.

Un aspect important pentru turiști este fatpul că dormitoarele au vedere la mare. Casa a fost renovată recent la exterior, iar curtea spațioasă, cu o grădină plină de flori, este perfect îngrijită, notează wowbiz.ro.  

Când a fost spartă casa lui Alexandru Arșinel

Casa lui Alexandru Arșinel a avut mari probleme în 2014, când proprietatea a fost spartă de hoți de nu mai puțin de 5 ori. Dezvăuirea a fost făcută chiar de faimosul actor.

„Au spart-o în decurs de trei zile de două ori. Si anul acesta înca de trei ori. Unul dupa altul. Acum au furat un frigider, masina de spalat”, dezvăluia Alexandru Arșinel la România TV, în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Boala de care suferă Alexandru Arșinel

Din păcate, faimosul actoru se confruntă în aceste zile cu probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a fost recent internat în spital, după ce a stat într-un cămin pentru seniori. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net