Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

Misterul din jurul stării de sănătate a lui Alexandru Arșinel pare să se adâncescă. Existau zvonuri conform cărora actorul se află într-o condiție deplorabilă, având escare grave și suferind o infecție nosocomială. Deranjat de speculațiile referitoare la tatăl său, fiul actorului a decis să rupă tăcerea. 

image
Alexandru Arșinel este internat la spital

Alexandru Arșinel este internat de câteva zile la spital, după ce a acuzat stări de rău. După ce în presă au apărut speculații potrivit cărora Alexandru Arșinel se află într-o stare gravă, fiul actorului, Cristian a ținut să ofere câteva clarificări și a solicitat să îi fie respectată intimitatea. Conform lui Cristian, Arșinel nu se află într-o stare critică, iar starea lui de sănătate este una stabilă. 

Citește și: Alexandru Arșinel, în stare critică la spital? 

,,Tata e bine. Nu-i adevarat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a declarat acesta, conform Playtech.

Alexandru Arșinel se confruntă cu mai multe probleme de sănătate 

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Încă din anul 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar medicii l-au diagnosticat și cu diabet zaharat.   

Vezi și: Boala de care suferă Alexandru Arșinel

De altfel, cu doar câteva luni înainte de a fi internat în azil, Alexandru Arșinel recunoștea că starea sa de sănătate nu este dintre cele mai bune și că se simte foarte slăbit. 

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, declara Arșinel cu câteva luni în urmă, potrivit aceleiași surse citate mai sus. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg