Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

Ultima actualizare:

Misterul din jurul stării de sănătate a lui Alexandru Arșinel pare să se adâncescă. Existau zvonuri conform cărora actorul se află într-o condiție deplorabilă, având escare grave și suferind o infecție nosocomială. Deranjat de speculațiile referitoare la tatăl său, fiul actorului a decis să rupă tăcerea. 

Alexandru Arșinel este internat la spital
Alexandru Arșinel este internat la spital

Alexandru Arșinel este internat de câteva zile la spital, după ce a acuzat stări de rău. După ce în presă au apărut speculații potrivit cărora Alexandru Arșinel se află într-o stare gravă, fiul actorului, Cristian a ținut să ofere câteva clarificări și a solicitat să îi fie respectată intimitatea. Conform lui Cristian, Arșinel nu se află într-o stare critică, iar starea lui de sănătate este una stabilă. 

Citește și: Alexandru Arșinel, în stare critică la spital? 

,,Tata e bine. Nu-i adevarat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a declarat acesta, conform Playtech.

Alexandru Arșinel se confruntă cu mai multe probleme de sănătate 

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Încă din anul 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, actorul a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar medicii l-au diagnosticat și cu diabet zaharat.   

Vezi și: Boala de care suferă Alexandru Arșinel

De altfel, cu doar câteva luni înainte de a fi internat în azil, Alexandru Arșinel recunoștea că starea sa de sănătate nu este dintre cele mai bune și că se simte foarte slăbit. 

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, declara Arșinel cu câteva luni în urmă, potrivit aceleiași surse citate mai sus. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net