Fiul lui Arșinel, detalii îngrijorătoare: „Tata nu se mai poate deplasa”

Ultima actualizare:

Starea de sănătate a îndrăgitului actor Alexandru Arșinel este din ce în ce mai precară, ieșind de curând la iveală informația potrivit căreia familia sa a luat decizia de a-l interna într-un cămin de bătrâni. Fiul maestrului Arșinel a dezvăluit, de asemenea, că tatăl său nici nu se mai poate deplasa. Iată detaliile îngrijorătoare despre situația lui Alexandru Arșinel!

Alexandru Arșinel, stare de sănătate din ce în ce mai precară Foto: Arhivă
Alexandru Arșinel, stare de sănătate din ce în ce mai precară Foto: Arhivă

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a dezvăluit recent că tatăl său a fost internat  în urmă cu doar câteva zile într-un cămin pentru vârstnici, specializat în probleme locomotorii. Această decizie a fost luată după ce îndrăgitul actor s-a aflat în imposibilitatea de a se mai deplasa.

Mai multe detalii: Alexandru Arșinel, la un azil de bătrâni, într-o stare de sănătate precară

Fiul lui Arșinel: „Tata nu se mai poate deplasa”

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, starea de sănătate generală a lui Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, s-ar fi agravat, artistul confruntându-se cu mai multe probleme medicale.

L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa, pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.”, a declarat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

Nu rata: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru! Imagini tulburătoare cu actorul: „Îmi e atât de urât să comentez”

Alexandru Arșinel, afectat de problemele de sănătate

Fiul său a explicat totodată că îndrăgitul actor nu mai are puterea de a glumi, așa cum obișnuia odinioară.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă.”, a adăugat Cristian Arșinel.

Pe același subiect: Alexandru Arșinel, îngrijit de asistenta soției sale

Câteva fotografii din luna iunie a acestui an în care apărea actorul i-au îngrijorat teribil pe admiratorii săi, având în vedere că acesta părea extrem de slăbit, pierzând vizibil în greutate și deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile. Atunci, maestrul primise ordinul Crucea Bucovinei în locuinţa sa din București, alături de familiei și membrii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

 Vezi și: Arșinel, cu sănătatea în piuneze și umilit de Nicușor Dan: „Nu am mai fost lăsat la teatru. S-a purtat urât!”

Alexandru Arșinel a suferit o operație la inimă

Amintim că Alexandru Arșinel a suferit, la sfârșitul anului trecut, și o intervenție chirurgicală pe cord, atunci când i-a fost montat un stent la inimă. Ulterior, actorul și-a dorit să-și continue activitatea teatrală și să ia contact cu publicul, însă tentativa sa a fost oprită de starea de sănătate, care i s-a înrăutățit brusc, chiar în ziua respectivă. De atunci, maestrul Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, unde a rămas, de altfel, doar colaborator, după ce Nicușor Dan nu i-a mai prelungit contractul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net