Alexandru Arșinel, îngrijit de asistenta soției sale

Ultima actualizare:

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.

A fost o perioadă mai delicată pentru celebrul actor, Alexandru Arșinel făcând slalom între spital și casă, după problemele cardiace pe care le-a avut, dar și după transplantul de rinichi.

Citește și: Îndrăgita actriță Liliana Mocanu, mesaj emoționant pentru Alexandru Arșinel

Cădere psihică, după ce a fost demis de Nicușor Dan

În februarie, acesta a avut și o cădere psihică după ce a fost demis de primarul Nicușor Dan din funcția de director adjunct al Teatrului ”Constantin Tănase”, de fapt, nu i-a mai fost prelungit contractul.

Citește și: Alexandru Arșinel, cărat pe brațe de colegii de la teatru! Imagini tulburătoare cu actorul

Iată că această veste parcă a fost picătura care a umplut paharul. De aproape două luni, maestrul nu a mai apărut cu nicio declarație, nu a mai vorbit nici despre rele, nici despre bune, situație care i-a alarmat pe prieteni.

Surse din anturajul artistului ne-au mărturisit că este slăbit din cauza tuturor problemelor de sănătate prin care a trecut în ultima perioadă și că este în continuare sub supravegherea medicilor și a celor doi fii ai săi, Cristian și Bogdan.

Acum, femeia care o îngrijea pe doamna Marilena, soția invalidă a maestrului, îl îngrijește și pe Alexandru Arșinel. În mai toate verile, artistul și partenera sa erau nelipsiți de la casa de vacanță de la Sinaia.

Culegeau fructe, făceau conserve pentru iarnă, se relaxau la aer curat, ceea ce anul acesta nu prea mai pot face. Pe data de 4 iunie, maestrul care ne-a bucurat tinerețea cu scenetele sale pline de umor a împlinit 83 de ani.

Magistrații l-au iertat pe tâlharul lui Arșinel

Între timp, magistratii au dat o decizie delicată, astfel ca tâlharul care i-a spart casa lui Alexandru Arșinel ca să fure mai multe bunuri a fost iertat și a scăpat de pușcarie.

Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au decis magistrații.

În 2014, casa maestrului din stațiunea 2 Mai a fost spartă. „Mi-au spart casa de la 2 Mai. Au spart-o în decurs de trei zile, de două ori. Și anul acesta încă de trei ori. Unul dupa altul. Ultima dată în această dimineață. Penultima dată acum trei zile. Au furat un frigider și mașina de spălat", a declarat actorul la momentul respectiv.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net