Cum se mai simte Alexandru Arșinel? Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a ajuns, marți seară, la spitalul Universitar de Urgență din București, cu o ambulanță. Se simțea rău, avea amețeli și o stare generală proastă. Aici a fost investigat, a primit un tratament, dar actorul a refuzat internarea. Medicii au transmis azi primele informații despre ceea ce s-a petrecut aseară cu marele actor. 

image

Aseară, în jurul orei 20.00, Alexandru Arșinel a chemat Salvarea. Medicii de pe Ambulanță au ajuns rapid la locuința artistului și, după ce l-au consultat, au decis să-l transporte la Spitalul Universitar de Urgență pentru investigații mai ample. Starea lui nu era foarte bună, prin urmare nimeni nu a vrut să riște. Avea tensiune și trebuia de urgență investigat. 

În jurul orei 21. 30, ambulanța care îl transporta pe Alexandru Arșinel a ajuns la UPU, iar actorul, însoțit tot timpul de fiul său, a fost imediat preluat și dus la investigații amănunțite. Arșinel a declarat că încă de dimineață s-a simțit rău, acuzând o stare de confuzie. A avut o mare supărare care l-a măcinat și din această cauza i-ar f crescut mult tensiunea. De aici..toate celelalte simptome…

image

De ce i s-a făcut rău marelui actor

Alexandru Arșinel a povestit, ulterior, că a început să se simtă rău după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a postat un mesaj pe Facebook. Edilul anunța că actorul va rămâne doar un colaborator al teatrului Constantin Tănase. Primarul a decis să nu-i mai prelungească acestuia mandatul de director artistic din cauza unor informații primite despre activitatea sa pe acel post. Arșinel, care are probleme serioase cu inima- el a suferit acum două luni o intervenție pe cord - s-a simțit foarte jignit. Mai mult decât atât, el s-a supărat foarte tare iar din această caauza i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

De ce nu a vrut Arișel să rămână internat în spital

La spital a fost din nou consultat și examinat, iar apoi i s-au făcut câteva analize. Se pare că rezultatul acestora nu a fost unul chiar foarte bun, însă actorul nu a vrut să se interneze și a preferat să se întoarcă acasă. Decizia a fost luată în ciuda recomandărilor de internare. Se pare că celebrul actor este sătul până peste cap de spitale căci în urmă cu doar două luni el a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Atunci i s-a montat un stent și, se pare, încă nu și-a revenit complet. Artistul a declarat pentru Click faptul că de atunci nu mai iese din casă decât pentru a merge la teatru și la medic. 

Primele reacții ale medicilor despre starea lui Alexandru Arșinel 

„Domnul Alexandru Arșinel a fost adus la Unitatea de Primiri- Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență București la ora 21.34, cu ambulanța. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01.50, refuzând internarea”, este declarația pe care au făcut-o cadrele medicale, într-un comunicat.

Alexandru Arșinel, despre Nicușor Dan: „S-a purtat urât”

Actorul le-ar fi spus medicilor din spital că nu se simte bine în urma unui necaz pe care l-a pățit: primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul de director al Teatrului Constantin Tănase. Prin urmare, actorul a rămas doar un colaborator al teatrului. 

„Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu. Când am renunțat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic și urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră și tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât”, declarat actrul pentru Click!

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net