Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la spital. Ce le-a spus medicilor

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a fost dus de urgenţă la spital, marţi, 1 februarie, după ce s-a simţit rău. El ar fi declarat că are o stare de confuzie, iar medicii îi fac analize.

Alexandru Arşinel a fost dus la spital
Alexandru Arşinel a fost dus la spital

Alexandru Arşinel s-a simţit rău, marţi seară, în jurul orei 20 şi a chemat o ambulanţă acasă. El ar fi avut o stare proastă încă de dimineaţă. După ce medicii l-au consultat la locuinţa sa, ei au decis să îl ducă la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru analize amănunţite, conform antena3.ro.

Actorul de 82 de ani a avut probleme cu tensiunea şi ar fi spus că are o stare de confuzie. El ar fi spus medicilor că nu se simte bine după ce nu i-a fost prelungit contractul de director al Teatrului Constantin Tănase din Capitală.

Alexandru Arşinel, supărat pe Nicuşor Dan: "S-a purtat urât"

Alexandru Arșinel este supărat pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care nu i-a prelungit contractual director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase. El este încă colaborator al instituţiei şi poate juca în piese, în limita restricţiilor impuse de panemie. Actorul a declarat pentru Click! că primarul s-a purtat urât şi că el simte că aproape i s-a interzis să joace.

„ Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu.

Când am renunțat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic și urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră și tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât.

Nu vreau să mă laud, dar eu am reparat… Noi tot sperăm, ori vine vreo schimbare, ori își revine el. Părerile despre el sunt de la mai multă lume cam la fel, nu doar de la mine. Vasile Murariu a rămas în locul meu pe post la conducerea teatrului. Este un om gospodar, să vedem cât o să reziste!”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru Click!

Alexandru Arşinel, pus la pământ de probeleme de sănătate

Alexandrul Arşinel a fost operat pe inimă acum două luni, când i s-a montat un stent şi încă nu şi-a revenit după intervenţie. El a mai spus, pentru Click!, că nu mai iese din casă, din cauza operaţiei, doar pentru a merge la medic şi la teatru. Actorul are încă stări de ameţeală şi dureri de cap.

„Am fost la spital la Monza la control, după operația la inimă. Nu am o stare bună. Îmi mai vin niște valuri în cap, în creier, cu toate că sunt bine! Nu pot să mă plâng! Mă mișc destul de greu, trag de mine. Mai ies din casă pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu să-i mulțumești pe toți. Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță.

De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, declară Alexandru Arșinel, pentru Click!.

Alexandru Arşinel a mai avut un moment de cumpănă în 2021, când el şi soţia sa, Marilena, au fost infectaţi în aprilie cu SARS-CoV-2. Momentul a fost extreme de delicat pentru femeie, care este imobilizată la pat.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net