Alexandru Ar╚Öinel, dezv─âluiri dup─â opera╚Ťia la inim─â

Alexandru Ar╚Öinel ├«╚Öi dore╚Öte s─â fie ╚Öi el prezent, mai ales c─â figureaz─â pe afi╚Ö ╚Öi sper─â s─â se refac─â p├ón─â atunci, dup─â interven╚Ťia chirurgical─â pe inim─â suferit─â la finalul lunii noiembrie, c├ónd medicii i-au montat un stent.

image
Alexandru Arșinel. Sursa foto: Arhivă

Alexandru Ar╚Öinel a dezv─âluit pentru Click! care mai este starea lui de s─ân─âtate ╚Öi cu ce probleme se mai confrunt─â. Celebrul actor a trecut prin multe greut─â╚Ťi ├«n ultimul, ├«ns─â le duce pe toate pe picioare.

Vindecat ╚Öi dup─â un COVID, de╚Öi se vaccinase cu ceva timp ├«nainte, Alexandru Ar╚Öinel m─ârturise╚Öte cu speran╚Ť─â c─â nu va renun╚Ťa s─â aib─â o atitudine pozitiv─â.

ÔÇ×M─â simt mai bini╚Öor, bini╚Öor spus, pentru c─â, ├«nc─â nu m─â simt ├«n putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. U╚Öor, u╚Öor, sper s─â m─â pun pe picioare, iar ├«n vacan╚Ťa aceasta de la finalul anului ╚Öi p├ón─â ├«n luna ianuarie sper s─â cap─ât ╚Öi eu pu╚Ťin─â for╚Ť─â.

De c├ónd m-am externat de la ├«nceputul lunii decembrie, nu am ie╚Öit din cas─â dec├ót de dou─â ori, s─â schimb ni╚Öte pa╚Öi cu p─âm├óntul. Nu sunt ├«n stare s─â m─â mi╚Öc ca lumea. A fost o cump─ân─â. Au fost c├ó╚Ťiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal ╚Öi cu opera╚Ťia la inim─â, cu implantul unui stent. Acum trag de via╚Ť─â c─â e frumoas─â! Sper s─â m─â fac bine, c─â sunt al dracului, nu m─â las!ÔÇŁ, a declarat Alexandru Ar╚Öinel, pentru Click!

Originar din Suceava, marele artist a reu╚Öit s─â se impun─â pe scena teatrului rom├ónesc de-a lungul anilor. A urmat Facultatea de Teatru din Bucure╚Öti, la ├«ndrumarea mamei sale. Ulterior, el a prezentat la TVR un spectacol televizatregizat de Valeriu Lazarov. 

Alexandru Ar╚Öinel a dat examen pentru a intra pe scena Teatrului de Revist─â Constantin T─ânase, unde a devenit ╚Öi director. Actorul a avut un succes pe scen─â ╚Öi al─âturi de Stela Popescu, al─âturi de care a jucat zeci de ani. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
nephentes pudica jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan