Alexandru Arşinel, prima apariţie după ce a fost dus la spital: "Uneori, necazul năvăleşte peste tine"

Ultima actualizare:

Alexandru Arşinel a acordat primul interviu după ce a ajuns de urgenţă la spital, pentru că i s-a făcut rău. Invitat la emisiunea “Exclusiv VIP”, Arşinel a recunoscut că a fost deranjat de lipsa de respect care i s-a arătat şi că în ultima perioadă a fost slăbit din cauza supărărilor. 

Alexandru Arşinel foto: Arhivă
Alexandru Arşinel foto: Arhivă

La două zile după ce a fost dus la spital cu ambulanţa pentru că a avut probleme cu tensiunea, Alexandru Arşinel a fost invitat la emisiunea “Exclusiv VIP”, al lui Cristi Brancu, de la Prima TV. El a declarat că perioada grea prin care trece, dar şi faptul că a fost bolnav de Covid-19 în primăvară l-au slăbit şi acum se resimte. Actorul a mai spus că echipa de medicii care s-a ocupat de el pe 1 februarie l-a pus pe picioare.

„Nenorociri din astea dau din când în când peste om şi trebuie să le facă faţă. Toate le afectează la fel de mult, toate te pun pe gânduri, sunt cu tine în suflet. Acum două seri s-a întâmplat ce s-a mai întâmplat. Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi. M-a luat în primire o echipă de medici foarte talentaţi şi m-a pus pe picioare. Vin  necazuri, a năvălit în primăvară pademia peste mine, am preluat acest microb de la o emisiune, am fost dus la Balş, medicii au reuşit să mă pună pe picioare, dar m-a slăbit.

Alexandru Arsinel captură: Prima TV
Alexandru Arsinel captură: Prima TV

Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase și colegii mei. Efoarte greu în moment din astea, după accidente ca astea, să îţi dai seama în ce măsură îţi mai rămân buni prieteni. Dar dincolo de toate, eu ţin la tot ce înseamnă Teatrul Constantin Tănase, pe care îl iubesc”, a spus Alexandru Arşinel, la „Exclusiv VIP”.

Alexandru Arşinel: "M-a surprins lipsa de respect față de munca mea de 60 de ani"

Alexandru Arşinel a declarat că a renunţat la funcţia de director al Teatrului Constantin Tănase pentru un coleg al său şi că a fost cel care a dorit înlocuirea. Însă, Arşinel a spus că e supărat că s-a arătat o lipsă de respect atât pentru el, cât şi pentru Stela Popescu.

Alexandru Arşinel este acum acasă şi se simte mai bine captură Prima TV
Alexandru Arşinel este acum acasă şi se simte mai bine captură Prima TV

„Eu am renunțat la funcția de director artistic în favoarea unui coleg care a fost excelent în preluarea conducerii, eu nu am avut nimic împotriva numirii, eu am fost cel care a inițiat-o. M-a surprins însă lipsa de respect față de munca mea de 60 de ani într-un teatru și faptul că nu a arătat nici măcar cea mai mică atenție în efortul acestui actor, care a fost Stela Popescu”, a declarat Arşinel.

Alexandru Arşinel: "Mi-a fost dor să cânt"

În plus, Alexandru Arşinel a cântat şi o romanţă şi a recunoscut că îi este dor de teatru şi de scenă. El a mai explicat că, după suferinţele prin care a trecut, are nevoie să muncească din nou şi să fie iar în faţa publicului.

 „Mi-a fost dor să cânt. Trebuie să muncesc, să mă frec de scenă iarăși, să urc pe scenă și să simt din partea celor care populează acest teatru mai mult atașament”, a mai spus Alexandru Arşinel.

Fiul lui Alexandru Arşinel: "Tata este bine"

Alexandru Arşinel a fost dus marţi, 1 februarie, la spital cu salvarea, în jurul orei 20.00, după ce s-a simţit rău toată ziua. El a fost consultat de medici şi se pare că a avut un puseu de tensiune. Fiul lui, Bogdan Arşinel, a declarat că actorul se simte bine şi că nu a fost ceva îngrijorător. 

„Nu a fost absolut nimic decât o slăbiciune fizică. Și, în general, tata când simte ceva cheamă salvarea și foarte bine face. Aseară am făcut niște verificări suplimentare, care au necesitat să ne deplasăm la Spitalul Universitar, unde am făcut acest set de analize și ne-am întors acasă după ora 02:00. Acum tata este foarte bine, e în refacere. Nu a dormit azi-noapte decât o mică parte, se odihnește, nu are niciun fel de problemă, este acasă”, a declarat Bogdan Arșinel.

Actorul are o operaţie pe inimă făcută în urmă cu peste două luni şi a fost şi bolnav de Covid în aprilie 2021. 

Alexandru Arşinel, supărat pe Nicuşor Dan

Alexandru Arşinel este supărat pe primarul Nicuşor Dan, după ce acesta l-a schimbat din funcţia de director al Teatrului de revistă Constantin Tănase, Actorul a rămas colaborator, dar a declarat că nu i-a plăcut cum a fost tratat după 60 de ani de muncă. 

„Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu. Când am renunțat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic și urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră și tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât”, declarat Alexandru Arţinel pentru Click!

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net